KOŠMARNA SEZONA SE NASTAVLJA? Gosti su ostvarili samo jednu pobedu na uvodnih 20 utakmica!

V.M.

09. 05. 2024. u 10:06

U 22. kolu egipatske Premijer lige gledaćemo obračun dva tima koja se ne nalaze u dobrim formama kada El Ismaili bude dočekao El Dahleju (15.00).

КОШМАРНА СЕЗОНА СЕ НАСТАВЉА? Гости су остварили само једну победу на уводних 20 утакмица!

Foto Profimedia

Obe ekipe se nalaze u padu forme, ali za gosta se može reći da je to slučaj od samog starta sezone jer je na 20 odigranih utakmica ostvario samo jednu pobedu, pa i ne čudi što je sa 11 sakupljenih bodova zacementiran za dno tabele.

Ubedljivo najveći problem Dahleje je postizanje golova, samo su sedam puta tresli mrežu do sada i ukoliko ne pronađu način da postanu znatno efikasniji, očekuje ih povratak u niži rang.

Sa druge strane, nakon mesec dana bez pobede Ismaili je konačno uspeo da osvoji tri boda u meču sa Farkom slavivši rezultatom 2:0.

Tim trijumfom domaćin se popeo na donekle sigurno 13. mesto i sada ima plus sedam u odnosu na Arab kontraktorse koji su prva ekipa ispod crte.

Ismaili je u dosadašnjem toku prvenstva sakupio 22 boda, a čak 14 od njih je osvojio pred svojim navijačima i danas ima odličnu priliku da poveća tu brojku jer mu na noge dolazi najgora ekipa Premijer lige.

Današnji rivali su se susreli dva puta ove sezone, u prvenstvu je viđen remi bez golova, dok je u kupu Dahleja slavila sa 1:0.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,38)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)