BITKA ZA OPSTANAK SE NASTAVLJA: Oba današnja rivala su glavni akteri u njoj

V.M.

08. 05. 2024. u 10:40

FUDBALERI Vršca će u 34. kolu Prve lige Srbije ugostiti Metalac (17.00).

БИТКА ЗА ОПСТАНАК СЕ НАСТАВЉА: Оба данашња ривала су главни актери у њој

FOTO: FK Crvena zvezda

Velika se borba vodi za opstanak u Prvoj ligi Srbije i izvan Radničkog, odnosno Novog Sada, sve ostale ekipe u plej-autu učestvuju u njoj.

Četrnaestoplasirana Mladost GAT ima šest bodova manje od devetoplasirane Dubočice (39 naspram 45), a kako 13. i 14. na tabeli ispadaju iz lige, jasno je kolika je ''gužva'' u donjem domu.

Prva ekipa iznad crte je upravo današnji gost, Metalac, koji ima 41 poen na svom saldu i pod hitno su mu potrebni bodovi kako bi se pomakao iz opasne zone.

Forma nije na strani gostiju koji su posle dobrog otvaranja plej-aut pobedom nad Radničkim osvojili samo jedan bod na naredne dve utakmice. Prvo je remizirao sa Novim Sadom, a zatim je poražen od direktnog rivala u borbi za opstanak Slobode, koja sada zaostaje samo jedan bod za ekipom iz Gornjeg Milanovca.

Sa druge strane, Vršac je nešto sigurniji na desetom mestu sa 43 osvojena poena, a ključni trijumf ostvario je u prošlom kolu savladavši Novi Sad sa 2:0.

Pre toga je poražen od Slobode (1:3), tako da je promenljivo započeo plej-aut.

Što se tiče međusobnih duela, na dva ovosezonska obračuna viđen je remi (1:1) i pobeda Vršca (1:0).

Oba ta meča su bila poprilično tvrda, bez puno golova i očekujemo još jednu takvu utakmicu u režiji ovih timova, a za hrabrije predlažemo ''iks'' jer obema ekipama odgovara da osvoje barem po bod na ovom susretu.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,45)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 2,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)