GOLEADA U NAJAVI: Mreže se redovno tresu kada igraju ovi bundesligaši

V.M.

26. 04. 2024. u 11:12

NA otvaranju 31. kola u Bundesligi Bohum će bodove spasa tražiti protiv Hofenhajma koji juri plasman u Evropu. Meč se igra na ''Rur stadionu'' i počinje u 20.30.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Мреже се редовно тресу када играју ови бундеслигаши

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Bohumov trogodišnji ostanak u Bundesligi je u opasnosti da se privede kraju i nalaze se u opasnosti od ispadanja jer su sastavili niz od osam utakmica bez pobede, uključujući čak šest poraza.

Moraju brzo pronaći način da okončaju taj negativni niz jer su pali na 16. mesto na tabeli koje drže sa 27 osvojenih bodova, koliko ima i Majnc koji je ispred njega zbog bolje gol-razlike.

Iako su u veoma lošem ritmu, određeno samopouzdanje daće im činjenica da su veliku većinu bodova ove sezone prikupili pred svojim navijačima, čak 20 od 27, i nadaju se da bi podrška vernih fanova večeras ponovo mogla da ih ''pogura'' ka poenima.

Ono što je zanimljivo kod Bohuma je to da je na svakoj utakmici pred svojim navijačima ove sezone postizao bar po jedan gol, ali ga je često i primao (13/15), tako da je igra gol-gol redovna pojava na ''Rur stadionu''.

Sa druge strane, Hofenhajm se nalazi u grupi ekipa koje se bore za plasman u Evropu. Dobra stvar za njih je to što će gotovo sigurno Nemačka imati pet predstavnika u Ligi šampiona, tako da će onda sedmi na tabeli ići u Ligu konferencija, dok bi u slučaju pobede Leverkuzena nad Kajzerslauternom onda i osmi išao u Ligu konferencija.

Gosti su izjednačeni po broju bodova sa osmoplasiranim Auzgburgom, dok im Frajburg koji je sedmi beži jedan poen, tako da nas očekuje veoma zanimljiva borba u završnici Bundeslige.

Donekle su podigli formu u poslednje vreme, slavili su na dva od prethodna tri duela, mada je pre toga doživeo tri uzastopna poraza.

Kao i domaćin, Hofenhajm voli da igra golove sa dosta pogodaka i na sedam od njegovih poslednjih osam utakmica je došla igra GG&3+.

Takođe, na minula četiri međusobna duela večerašnjih rivala oba tima su tresla mrežu i verujemo da će se ta tradicija nastaviti.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori