"ZELENO-BELI" PREKIDAJU NIZ BEZ POBEDE: Andora ne gubi nadu za opstanak

O. M.

26. 04. 2024. u 10:59

ANDORA dočekuje ekipu Rasing Santandera u 37. kolu španske druge lige.

ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ПРЕКИДАЈУ НИЗ БЕЗ ПОБЕДЕ: Андора не губи наду за опстанак

Foto: Profimedia

Domaćin se grčevito bori za opstanak i ima četiri boda manje od Alkorkona koji je prvi iznad crte, dok je gost na samo bod zaostatka od mesta koje vodi u baraž za popunu Primera lige.

"Zeleno-beli" su u prošlom kolu osvojili važan bod protiv Levantea, čime su prekinuli niz poraza. Bod je u prošlom kolu osvojila i Andora, i to protiv Espanjola, čime je učinila uslugu i današnjem protivniku, jer je Espanjol jedna od ekipa koja se bori za mesto u plej-ofu. Mada ekipa iz Barselone ima šanse i za direktan plasman.

Rasing igra mnogo bolje kod kuće nego u gostima i ovo je idealna prilika da malo poprave učinak na strani, jer Andora osim što je i inače slabiji tim, nije baš poznata kao domaćinska ekipa. Postižu gol po utakmici na svom terenu i samo su Alkorkon i Tenerife, koji inače igraju na mali broj golova, lošiji od njih u ovom segmentu igre.

Kada su se ove dve ekipe poslednji put sastale u Segundi, Santander je u decembru na "Kampos de Sport de El Sardinero" ostvario pobedu od 2:0. Injigo Visente i Ruben Alves pogađali su mrežu gostiju.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)