TIP IZ KOMŠILUKA: Ekipa iz prestonice bi da prekine seriju loših rezultata

V.M.

15. 04. 2024. u 13:53

U četvrtoj rundi plej-ofa rumunskog prvenstva, Rapid će u Bukureštu ugostiti Šepši. Meč se igra na ''Superbet areni'' sa početkom u 19.30.

ТИП ИЗ КОМШИЛУКА: Екипа из престонице би да прекине серију лоших резултата

Profimedia

Domaćin je imao dosta dobru sezonu pred plej-of, dočekao ga je kao drugoplasirani sa samo četiri boda zaostatka u odnosu na vodeći FKSB, ali ekipa se u potpunosti ''raspala'' u doigravanju.

Rapid je doživeo tri uzastopna poraza i primao je bar dva gola na svakom meču, a posebno se ''raspucao'' protiv Kluž u prošlom kolu kada ga je ubedljivo savladao sa 4:1.

Zbog tih loših nastupa pao je na peto mesto i sada mu je igranje u Evropi pod velikim znakom pitanja, ali ako danas slavi, mogao bi da se umeša u borbu za Ligu konferencija.

Sa druge strane, nešto bolje ide Šepšiju koji je plej-of dočekao kao šesti na tabeli i deluje da će tu ostati. Kao ni Rapid nije ostvario nijednu pobedu, ali je odigrao dva remija uz poraz od FKSB-a.

Ono što je zanimljivo kod gosta je da je na svakom meču u doigravanju tresao mrežu, tako da je igra gol-gol redovno prolazna kada igra Šepši.

Međutim, kada igraju današnji rivali, golovi su retka pojava. Poslednja tri puta kada su se susreli igrali su 0:0, a zadnji put kada je pao gol bilo je pre više od godinu dana kada je Šepši slavio sa 2:0.

Mislimo da je vreme da se serija tvrdih međusobnih duela ovih timova prekine.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave