BORILI SE ZA EVROPU, A NA KRAJU NEĆE NI U PLEJ-OF: Pazarci u seriji od pet poraza dočekuju poslednje kolo

V.M.

15. 04. 2024. u 08:40

U okviru 30. kola Superlige Srbije fudbaleri Novog Pazara će ugostiti Radnički iz Niša (16.00).

БОРИЛИ СЕ ЗА ЕВРОПУ, А НА КРАЈУ НЕЋЕ НИ У ПЛЕЈ-ОФ: Пазарци у серији од пет пораза дочекују последње коло

FOTO: FK Crvena zvezda

Kada su doveli Ljajića, Šćepovića i Sumu, Pazarci su mislili da će napasti plasman u Evropu. Jedno vreme su i bili među prvih pet, igrali su dobar fudbal, ali nakon dolaska Igora Matića na klupu, ekipa se u potpunosti raspala i ne samo da neće biti istorijskog plasmana u Evropu, već neće igrati ni u plej-ofu.

Današnju utakmicu dočekuju u negativnoj seriji od pet vezanih poraza u svim takmičenjima i na devetom mestu tabele Superlige Srbije sa 35 osvojenih bodova, što je četiri manje od osmoplasiranog Napretka kojeg ne mogu preteći na tabeli.

Sve u svemu, sezona ispod očekivanja za domaćina koji u završnice iste neće imati za šta da se bori, kao što je slučaj na ovom meču.

Sa druge strane, Nišlije su dugo bile u donjem domu, ali u poslednje vreme su uhvatile zalet i sa tri vezane pobede su se izdigle na tabeli.

Redom su bile bolje od Mladosti, Spartaka i Voždovca i sada su deveti sa 32 boda na svom saldu.

U prvom delu sezone Novi Pazar je pobedio Radnički sa 1:0, a danas očekujemo nešto opušteniju utakmicu pošto su, realno gledano, oba tima osigurala opstanak i verujemo da će biti golova.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave