ZVEZDA BI DA U STILU ZAVRŠI REGULARNI DEO SEZONE: Prvo mesto je zagarantovano, treći ligaški ''večiti derbi'' će se igrati na Rajko Mitiću

V.M.

14. 04. 2024. u 08:00

FUDBALERI Crvene zvezde regularni deo sezone završiće na prvom mestu, a poslednji meč odigraće protiv Železničara na stadionu ''Rajko Mitić'' od 17 časova.

ЗВЕЗДА БИ ДА У СТИЛУ ЗАВРШИ РЕГУЛАРНИ ДЕО СЕЗОНЕ: Прво место је загарантовано, трећи лигашки вечити дерби ће се играти на Рајко Митићу

FOTO: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević radi odličan posao od kada se zimus vratio na klupu Crvene zvezde, doveden je da nadoknadi minus za Partizanom i donese novu titulu u vitrine srpskog šampiona i za sada je na dobrom putu.

Kada je došao Zvezda je bila druga na tabeli, ali pod njegovo trenerskom palicom ''crveno-beli'' su zaigrali prepozantljiv fudbal i jedini koji je uspeo da im uzme bodove u drugom delu sezone je upravo Partizan sa kojim su remizirali u večitom derbiju (2:2), a pored toga ostvarili su ubedljivih devet pobeda.

Pored odlične ofanzivne igre, ono što je prepoznatljivo u Milojevićevom fudbalu koji forsrira je posebno obraćanje pažnje na defanzivu.

Domaćini su znatno podigli nivo u tom delu igre i poslednji koji im je dao gol je Partizan devetog marta, što znači da preko mesec dana, tačnije šest vezanih utakmica nisu primili nijedan gol.

Zbog tih dobrih rezultata Zvezda će dočekati plej-of sigurno na prvom meču jer u ovo poslednje kolo ulazi sa četiri poena prednosti u odnosu na ''crno-bele'', tako da će se poslednji, treći ligaški derbi igrati na stadionu ''Rajko Mitić''.

Takođe, sredinom nedelje šampion Srbije je ostvario pobedu nad Vršcem u četvrtfinalu kupa (3:0), tako da je san o novoj duploj kruni i dalje živ.

Sa druge strane, Železničar očekuje grčevita borba za opstanak. Novajlija se nije dobro snašao u eliti, ali zbog katastrofalnih igara Radnika nije zadnji, već pretpolsednji na tabeli.

Sakupio je samo 26 bodova do sada i moraće znatno da podigne nivo igre u plej-autu kako bi izborio igranje u Superligi i iduće sezone.

Suprotno od Zvezde, ''pančevačku dizelku'' muči defanziva, imaju najgoru odbranu u ligi i primili su čak 56 golova do sada, ubedljivo najviše od svih timova u ligi.

Poslednji meč odigrali su sa Vojvodinom proteklog vikenda i ubedljivou su poraženi na svom terenu sa 0:3.

U prvom delu sezone Zvezda je savladala Železničar sa 2:1.

Izabranici Vladana Milojevića redovno od njegovog dolaska daju 2-4 gola na meču, samo jednom su prebacili tu granicu, a mi ne verujemo da će to danas biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: D 2-4 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)