DOMAĆIN NE ODUSTAJE OD DIREKTNE PROMOCIJE: Gosti su uspeli da pobegnu iz zone ispadanja

V.M.

10. 04. 2024. u 09:38

U zaostaloj utakmici 33. kola Lige jedan, Piterboro će ugostiti Port vejl (20.45).

ДОМАЋИН НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ДИРЕКТНЕ ПРОМОЦИЈЕ: Гости су успели да побегну из зоне испадања

Profimedia

Domaćin se tokom čitave sezone nalazi u samom vrhu tabele, a iako zaostaje osam bodova za drugoplasiranim Derbijem, ne odustaje od direktnog plasmana u viši rang. Razlog za to je što je odigrao dva meča manje od ''ovnova'', tako da ako bi slavio na zaostalim utakmicama, prišao bi im samo na dva boda zaostatka, što bi donelo veoma zanimljivu završnicu prvenstva.

Ono što može koštati Piterboro je neočekvani poraz od poslednjeplasiranog Karjalja u pretprošlom kolu, ali bitna stvar za domaćina je da se nakon njega vratio na pobedničku stazu. Slavio je sa 2:1 protiv Lejton orijenta i tako održao korak za vodećima.

Takođe, vredi napomenuti da izabranici Darena Fergusona imaju šest poena prednosti u odnosu na sedmoplasirani Linkoln koji je odigrao dva meča više od njih, tako da i ako ne dođu do automatske promocije, gotovo sigurno će moći da se bore za nju preko plej-ofa.

Sa druge strane, Port vejl je dobrim igrama u poslednje vreme uspeo da se izdigne sa dna tabele, ali i dalje je daleko od sigurnog jer jedino što ga drži izvan zone ispadanja je bolja gol-razlika u odnosu na Barton (-25 naspram -26).

To znači da bi ga poraz od dva ili više golova razlike na večerašnjem duelu vratio u nju, što dovoljno govori koliko je ovo bitan meč za goste.

Port vejl se razigrao krajem marta kada je ostvario pobede nad Bartonom i Bristol roversima, a nakon toga je izgubio od Nortemtona uz remi sa Viganom.

Piterboro je vezao četiri pobede nad današnjim rivalom, a usput nije primio nijedan gol na tim mečevima, tako da bi sve sem trijumfa domaćina bilo poprilično iznenađenje.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu