BLEKBURN SE PRETPLATIO NA REMIJE: ''Crvendaći'' nemaju za šta da se bore, ali forma im je na visokom nivou

V.M.

10. 04. 2024. u 09:06

U okviru 42. kola engleskog Čempionšipa fudbaleri Bristol sitija će ugostiti Blekburn na ''Ešton gejtu'' (20.45).

БЛЕКБУРН СЕ ПРЕТПЛАТИО НА РЕМИЈЕ: Црвендаћи немају за шта да се боре, али форма им је на високом нивоу

Foto Profimedia

Iako realno gledano nema za šta da se bori u završnici sezone, Bristol se nalazi u odličnoj formi. Na minulih pet utakmica osvojio je deset bodova, a poslednji poraz doživeo je pre nešto manje od mesec dana, kada ga je savladao Vest brom (0:2).

Nakon njega odigrao je tri meča na kojima je upisao uzastopne trijumfe nad Lesterom i Plimutom (po 1:0) uz prošlonedeljni remi sa Sanderlendom (0:0), što znači da nije primio gol pune tri utakmice.

''Crvendaći'' su trenutno 12. na tabeli sa 54 sakupljena boda, čak 14 manje od šestoplasiranog Noriča, tako da gotovo sigurno neće igrati u plej-ofu čak i da slave na svim susretima do kraja prvenstva.

Sa druge strane, Blekburn se u poslednje vreme pretplatio na remije i odigrao ih je tri na proteklih pet utakmica. Delio je plen sa Plimutom, Midlzbroom i Sautemptonom, a uz to je savladao Sanderlend i izgubio od Ipsivča, tako da u promenljivoj formi dočekuje večerašnji obračun.

Za razliku od domaćina, nekadašnji osvajač Premijer lige ima za šta da se bori u završnom delu kampanje. Zauzima 18. mesto na tabeli i ima samo tri poena prednosti u odnosu na Šefild venzdej koji je prvi tim ispod crte.

Što se tiče međusobnih duela, na poslednjih pet mečeva Bristol je ostvario dve pobede, viđeno je isto toliko remija, dok je Blekburn upisao jedan trijumf.

Ono što vredi napomenuti je da su na četiri od tih pet mečeva oba tima tresla mrežu, tako da je igra gol-gol često prolazna kada se sastaju večerašnji rivali.

Očekujemo jedan tvrd meč u režiji Bristola i Blekburna i verujemo da će doći do podele bodova na ''Ešton gejtu''.

NAŠ TIP: X (kvota 3,15)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)