GOLEADA U NAJAVI: Na poslednjih šest obračuna ovih timova obe ekipe su tresle mrežu

V.M.

05. 04. 2024. u 11:45

VEČERAS će od 20 časova u okviru druge holandske lige Kambur ugostiti Ado den Hag.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: На последњих шест обрачуна ових тимова обе екипе су тресле мрежу

Foto Profimedia

Do kraja prvenstva je ostalo da se odigra još šest kola i današnji rivali se nalaze u grupi timova koji se bore za plasman u plej-of. Tačnije, gosti će se gotovo sigurno takmičiti u njemu jer imaju deset poena prednosti u odnosu na domaćina koji je deveti na tabeli, ali bi se našao u plej-ofu ako bi se danas završila sezona jer je ispred njega Jong AZ koji ne može da igra Erediviziju u kojoj nastupa njegov prvi tim.

U boljoj formi pred današnji meč nalazi se Kambur koji je posle tri vezana poraza početkom marta na sjajan način završio mesec savladavši Telstar i Ajndhoven bez primljenog gola.

Sa druge strane Ado kao da je ostao bez gasa i počeo je ozbiljno da posrće. Poslednji trijumf ostvario je početkom marta, a narednih mesec dana je sakupio samo dva boda na četiri utakmice.

Poslednji meč odigrao je sa Groningenom koji ga je rutinski savladao sa 2:0, što je gostima bio drugi uzastopni poraz i danas će biti orni da prekinu seriju slabih rezultata.

Što se tiče međusobnih duela, goleade su redovna pojava na njihom mečevima i na poslednjih šest susreta oba tima su postizala bar po jedan gol.

U prvom delu kampanje bilo je 2:1 za Kambur.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)