KAKVA DRAMA: ''Crno-beli'' imaju priliku da bar na kratko preuzmu poziciju lidera protiv tima kojeg su već savladali dva puta ove sezone

V.M.

03. 04. 2024. u 09:40

PAOK će danas imati priliku da se bar na kratko popne na prvo mesto kada bude dočekao Lamiju. Meč se igra na ''Tumbi'' sa početkom u 18 časova,

КАКВА ДРАМА: Црно-бели имају прилику да бар на кратко преузму позицију лидера против тима којег су већ савладали два пута ове сезоне

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

Domaćin se nalazi u velikoj borbi za titulu koju bori sa AEK-om. Branilac trona je trenutno prvi sa dva poena prednost u odnosu na ''crno-beli'' koji su u prošlom kolu pokazali da poseduju kvalitet za tiulu.

Gostovali su Panatinaoksu u velikom derbiju kola i uspeli su da se vrate u Solun sa sva tri boda slavivši rezultatom 3:2. Većim delom meča su bili u prednosti, a pitanje pobednika je bilo rešeno u 88. minutu kada je PAO ostao na terenu sa deset igrača posle isključenja Palasiosa.

PAOK danas ima priliku da se bar na kratko popne na prvo mesto, ali zanimljivo je to da na poslednje četiri utakmica u domaćim takmičenjima nije slavio na svom terenu.

Poslednji put je to učinio krajem februara u kupu kada su savladali Panseraikos sa 5:0 i danas će biti orni da prekinu crni niz pred svojim navijačima, a samopouzdanje da mogu to učiniti daće im činjenica da su već dva puta ove sezone pobeđivali Lamiju (3:0, 2:0).

Što se tiče gosta, on je iznenadio sve samim plasmanon u plej-of, ali očigledno je da ne poseduje kvalitet da se takmiči sa najjačim timovima u grčkom fudbalu jer se nalazi u seriji od pet vezanih poraza.

Poslednji koji se ''naplatio'' kod Lamije bio je Aris koji ju je proteklog vikenda savladao sa 3:1.

PAOK je apsolutni favorit na ovom duelu, verujemo da će to opravdati na terenu i tako prekinuti post pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost