DOMAĆINI NEGUJU NAPADAČKI FUDBAL: Gosti svake godine u borbi za opstanak

O. M.

26. 03. 2024. u 13:01

ALTRINHAM dočekuje Vildstoun u zaostaloj utakmici 33. kola engleske Nacionalne lige.

ДОМАЋИНИ НЕГУЈУ НАПАДАЧКИ ФУДБАЛ: Гости сваке године у борби за опстанак

Profimedia

Altrinham želi pobedu da ostane u trci za plasman u plej-of, dok su Vildstonu potrebna tri boda da bi se izvukao iz bitke za ispadanje.

Domaćin u poslednje vreme igra po principu "toplo-hladno", ima tri pobede i dva poraza u poslednjih pet utakmica, što je ipak napredak imajući u vidu da su pre toga vezali pet poraza koji su ih i izbacili iz plej-of zone.

Trenutno zaostaju bod za sedmoplasiranim Halifaksom, od koga ima i utakmicu više. Kada se gleda forma iz poslednjih deset kola, samo su Dorking i Oksford siti osvojili manje bodova od "crvendaća".

Sa 73 postignuta gola, Altrinham ima četvrti najbolji napad. Već godinama pod Filom Parkisonom igraju napadački i atraktivan fudbal, ali posledica toga je da ponekad prelako primaju golove.

Veldstonu je ovo četvrta sezona u Nacionalnoj ligi i četvrta zaredom u kojoj se bore za opstanak. Trenutno su 16. na tabeli sa 47 bodova. Samo tri boda su iznad Boram vuda koji je u zoni ispadanja.

Prelomni momenat za "stounse" desio se kada je menadžer Stjuart Mejnard napustio klub kako bi preuzeo Nots kaunti. Od tada je Vildstoun osvojio samo devet bodova, a da stvar bude gora, Mejdstoun je s Nots kauntijem osvojio samo osam bodova u 12 utakmica i ekipu sa vrha tabele gurnuo u sredinu, daleko čak i od plej-ofa.

Daleko od kuće, Vildstone se mnogo muči, mada se u poslednja tri gostovanja to malo promenilo nabolje. Osvojili su samo 17 bodova i jedino je Oksford Siti lošiji gostujući tim u ligi. 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)