''CRNO-BELI'' SU OSVOJILI DESET BODOVA NA POSLEDNJE ČETIRI UTAKMICE: Domaćin takođe blista, nije primio gol više od 600 minuta!

V.M.

24. 03. 2024. u 09:21

U okviru 32. kola španske Segunde gledaćemo obračun dve razigrane ekipe kada Ueska bude ugostila Burgos. Meč se igra na ''Elkorazu'' sa početkom u 20:45.

ЦРНО-БЕЛИ СУ ОСВОЈИЛИ ДЕСЕТ БОДОВА НА ПОСЛЕДЊЕ ЧЕТИРИ УТАКМИЦЕ: Домаћин такође блиста, није примио гол више од 600 минута!

Foto: Profimedia

Oba tima su u naletu, a to posebno važi za gosta koji je pronašao ritam u ključnom delu sezone. Niz od tri vezane ligaške pobede prekinuo je proteklog vikenda podelom bodova sa Levanteom (1:1), još jednim pozitivnim rezultatom koji ga je ''pogurao'' na šesto mesto koje vodi u plej-of.

Burgos se vratio svom prepoznatljivom, ''tvrdom'' fudbalu i Levante je jedina ekipa koja je uspela da mu postigne gol na pomenuta četiri meča, tako da je čvrsta defanziva glavni razlog što će se ovaj tim boriti za eventualni plasman u elitu u završnici sezone.

Ipak, ono što muči ''crno-bele'' tokom čitave kampanje su katastrofalne igre u gostima. Većinu pomenutih pozitivnih rezultata ostvarili su na svom terenu (neporaženi kod kuće), a na gostovanjima su ove sezone na 15 utakmica osvojili samo 11 bodova.

Sa druge strane, Ueska je takođe u odličnom ritmu i ne zna za poraz na osam vezanih utakmica. Na ''ravne časti'' je podelila tih osam mečeva na kojima je ostvarila po četiri pobede i remija.

Kao i Burgos, pretplatili su se na svoju defanzivu i nalaze se u neverovatnoj seriji od sedam vezanih mečeva bez primljenog gola!

Ipak, zbog slabog otvaranja sezone zauzimaju tek 15. mesto na tabeli, ali ono što je bitno za njih je da imaji dosta sigurnih plus sedam u odnosu na Albasete koji je prvi tim ispod crte.

Zanimljiv podatak vezan za Uesku je to da ''voli'' da igra nerešene utakmice, čak 13 puta su remizirali od starta takmičenja i jedino je Levante (14) to činio više puta od njih u Segundi.

Na prvom ovosezonskom duelu bilo je 1:1, a iako su u pitanju veoma tvrde ekipe vredi istaći da je na četiri od poslednjih pet njihovih obračuna prolazna bila igra gol-gol.

NAŠ TIP: |XvX (kvota 1,55)

TIP ZA HRABRIJE: X&2+ (4,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)