TABELA SE OKRENULA: Grimzbijeva forma u usponu, Reksamova u padu

O. M.

23. 03. 2024. u 11:48

GRIMZBI ločekuje Reksam u 40. kolu engleske Lige dva, ove subote od 16 časova.

ТАБЕЛА СЕ ОКРЕНУЛА: Гримзбијева форма у успону, Рексамова у паду

Foto Profimedia

Ono što ovaj meč čini neobičnim je činjenica da trenutna formu potpuno odskače od stanja na tabeli. Trećeplasirani Reksam je u opasnosti da sklizne ispod mesta koje obezbeđuju ditektnu promociju ako ovde ne pobedi. MK Donsi i Kru Aleksandra duvaju Velšanima za vratom, a ni Barou koji je u ozbiljno dobroj formi nije daleko.

S druge strane, Grimzbi je vezao šest utzakmica bez poraza i sve je dalje od opasne zone. Trenutno su "ni tamo ni ovamo" sa šest bodova više od najugroženijih ekipa i sa pet bodova zaostatka za grupom timova koji nisu u direktnoj opasnosti za opstanak. Dodatna olakšavajuća okolnost je što imaju utakmicu manje od Forest grina i dve od Satona, tako da mogu dodatno da uvećaju prednost nad najugroženijima.

A što se tiče današnjeg protvnika, navijači mogu da se uzdaju u statistiku koja kaže da Grimzbi bolje igra protiv ekipa iz vrha tabeele, od osam pobeda pet su ostvarili nad timovima iz "gornjeg doma".

Reksam nije postigao gol 190 minuta i to je ovu ekipu koštalo gubitka pet bodova. Kod kuće su izgubili od Tranmera, nakon što su odigrali bez golova sa Harogejtom. A u gostima su inače znatno lošiji nego u Velsu pa će im ovo gostovanje protiv ekipe koja je u formi i ima motiv da pobegne sa dna tabele, biti veliko iskušenje. Ipak, verujemo u suvi kvalitet koji konačno mora doći do izražaja, uostalom seriji "pomoraca" jednom mora doći kraj.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO TO DOSAD NISMO ZNALI? Evo čemu služe poslednje rupe za pertle na patikama