"OVNOVI" SVE BLIŽI POVRATKU U ČEMPIONŠIP: Domaćin je u katastrofalnoj formi

O. M.

23. 03. 2024. u 10:15

DERBI kaunti gostuje Nortamptonu u jednoj od tri utakmice današweg programa 40. kola engleske Lige 1

ОВНОВИ  СВЕ БЛИЖИ ПОВРАТКУ У ЧЕМПИОНШИП:  Домаћин је у катастрофалној форми

Foto: Profimedia

Domaćin je u jako lošoj formi. Pet utakmica bez pobede praktično ih je izbacilo iz trke za plej-of i samo velika zaliha borova iz ranijeg perioda čini ih neugroženima od ispadanja. Ali, ako se ova serija loših rezultata nastavi, 15 bodova više od Čeltenama koji je prvi ispod crte i ima dve utakmice manje, mogle bi i da se istope.

S druge strane, Derbi igra sve bolje kako se bliži kraj sezone. Iako se u jednom trenutku činilo da će "ovnovi" morati da kroz plej-of traže povratak u Čempionšip, sada je sve izvesnije da će oni biti ti koji će uz lidera Portsmut direktno u najjaču drugu ligu na svetu, gde im je po svemu prikazanom u ovoj sezoni i mesto.

To su na neki način potvrdili u prethodnom kolu, kada su savladali direktnog konkurenta za drugu poziciju, ekipu Boltona. Istina, minimalnim rezultatom i u utakmici koja nije obilovala ni prilikama ni atraktivnim potezima, ali važnost utakmice opravdava takav tok događaja.

Na ruku izabranicima Pola Vornea išao je i rezultat utakmice Piterboro - Portsmut u kome je lider minimalnim rezultatom savladao četvrtoplasiranu ekipu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)