KREĆE PLEJ-AUT U KOMŠILUKU: Gosti ne znaju za pobedu u drugom delu sezone!

V.M.

18. 03. 2024. u 08:28

PRVI meč plej-auta rumunskog prvenstva odigraće UTA Arad i Voluntari koji se sastaju na ''Fransisk Nojman'' stadionu od 16 časova 30 minuta.

КРЕЋЕ ПЛЕЈ-АУТ У КОМШИЛУКУ: Гости не знају за победу у другом делу сезоне!

Foto: Profimedia

Domaćin je podigao formu u završnici regularnog dela sezone, ostvario je tri pobede na poslednjih pet utakmica i izdigao se na deseto mesto, tako da sa četiri poena prednosti u odnosu na zonu ispadanja dočekuje plej-aut.

Na kraju su se zamalo i domogli plej-ofa, falila si im tri boda u odnosu na Šepši koji je vezao tri pobede uoči doigravanja.

Ono što je zanimljivo u vezi sa UTE je to da je regularni deo kampanje završila sa po deset pobeda, remija i poraza, što najbolje govori o promenljivim nastupima današnjeg domaćina.

Sa druge strane, Voluntari se potpuno ''raspao'' u drugom delu sezone u kojem nije ostvario nijednu pobedu, pa i ne čudi što današnji meč očekuje na pretposlednjem mestu.

Gosti ''poste'' još od decembra kada su savladali Rapid (2:1), a nakon toga meča su doživeli čak sedam poraza uz tri odigrana remija.

Glavni problem ove ekipe su napadački jadi, sa 31 postignutim golom su jedan od najneefikasnijih timova u ligi, a na poslednja tri meča su samo jedanput tresli mrežu.

Što se tiče međusobnih duela, današnji rivali igraju veoma tvrde utakmice. Tri puta su se sastali ove sezone, a jedini gol postigla je UTA na trećem meču (1:0).

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu