RASPUCANA "VIOLA" PET UTAKMICA BEZ PORAZA: Makabi posustaje i u domaćoj ligi, a sada je na pragu eliminacije iz Evrope

O. M.

14. 03. 2024. u 11:32

FIORENTINA će u drugom meču osmine finala Lige konferencija dočekati Makabi iz Haife. Italijanski tim je u prvom meču savladao Makabi rezultatom 4:3.

РАСПУЦАНА ВИОЛА ПЕТ УТАКМИЦА БЕЗ ПОРАЗА: Макаби посустаје и у домаћој лиги, а сада је на прагу елиминације из Европе

FOTO: Tanjug/AP

U prvom meču protiv Makabija, Fiorentina je dobro otvorila, golom u 2. minutu. Do kraja prvog poluvremena Makabi je uzvratio sa dva gola iz dve prilike. Fiorentina je bila dominantna i u drugom delu igra, ali je tek u petom minutu zaustavnog vremena iskoristila igrača više nakon što je u 80. isključen Šou.

Uoči ove utakmice ugostili su Romu u Seriji A. Bio je to još jedan meč prepun golova, završen je bez pobednika, 2:2.

U domaćem takmičenju pred evropski meč ugostili su Romu i remizirali 2:2. U tom meču su prepustili posed lopte svojim protivnicima, ali su posle svake uspešne odbrane igrali pametno, gradeći opasne napade. I na ovom meču prvi su postigli pogodak u 18. minutu. U drugom poluvremenu Roma je uzvratila golom, Fiorentina je nešto kasnije ponovo povela, ali je u poslednjim trenucima utakmice Roma izjednačila.

Bila je to peta uzastopna utakmica u kojoj "ljubičasti" nisu osetili gorčinu poraza.

Makabi Haifa se takmičio u Grupi F Lige Evrope protiv Viljareala, Rena i Panatinaikosa. Grupno takmičenje završili su na trećem mestu sa jednom pobedom, dva remija i tri poraza. 

U prvom meču protiv "viole" igrali su podređenu ulogu, a njihova nervozna igra kažnjena je jednim crvenim kartonom za Manuala Kaufmana u 80. minutu, pa na njega ne mogu da računaju u revanšu.

Makabi je u domaćem prvenstvu izgubio od imenjaka iz Bnej Rajnea rezultatom 2:1. Trenutno su drugi na tabeli u izraelskoj Premijer diviziji sa 54 boda, pet manje od lidera Makabija iz Tel Aviva.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)