RASTE PRITISAK NA MOJESA: Vest hem "mora" da pobedi

O. M.

14. 03. 2024. u 09:32

REVANŠ osmine finala Lige Evrope između Vest hema i Frajburga igra se u Londonu od 18 časova i 45 minuta. Frajburg iz prve utakmice donosi gol prednosti (1:0).

РАСТЕ ПРИТИСАК НА МОЈЕСА: Вест хем мора да победи

Foto AP

Prošla nedelja je bila teška za Vest Hem. Doživeli su poraz od Frajburga u Nemačkoj i osvojili samo bod protiv Barnlija kod kuće u Premijer ligi.

Tek što je menadžer "čekićara" Dejvid Mojes, pobedama protiv Brentforda i Evertona malo ublažio pritisak zbog prethosnih loših rezultata usledile su dve nove gorke pilule. 

Vest Hem nije uspeo da završi utakmicu bez primljenog gola od decembra i pobede na Emiratima protiv Arsenala. To je serija od 11 utakmica zaredom i to je jedan od glavnih problema koje Dejvid Mojes mora da reši.

Vest Hem je od oktobra doživeo samo jedan poraz na svom terenu u svim takmičenjima.

Ovo će inače biti četvrti susret ovih ekipa u sezoni, pošto su bili i u istoj grupi. Tada je Vest hem pobedio sa 2:0 u Londonu a ta pobeda daje im samopouzdanje da i večeras mogu da nadoknade minus iz prvog susreta osmine finala.

Frajburg ove sezone nije ni izbliza dobar kao prošle kada je jedno vreme bio kandidat i za Ligu šampiona. Trenutno su osmi na tabeli, ali vezali su nekoliko dobrih rezultata, trenutno u nizu od tri utakmice bez poraza.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)