LAK ZADATAK ZA ''ČEKIĆARE'': Fenjeraš je već spakovao kofere i zaputio se u Čempionšip

V.M.

10. 03. 2024. u 09:45

U okviru 28. kola Premijer lige fudbaleri Vest hema će ugostiti Barnli na ''London stadionu'' (15:00).

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ЧЕКИЋАРЕ: Фењераш је већ спаковао кофере и запутио се у Чемпионшип

Foto: Profimedia

Nakon košmarne serije od osam vezanih utakmica bez trijumfa početkom godine, Vest hem se vratio na pobedničku stazu u Premijer ligi gde je vezao dve uzastopne pobede.

Prvo je ubedljivo savladao Brentford pred svojim navijačima (4:2), a zatim je odneo tri boda sa ''Gudison parka'' gde je bio bolji od Evertona sa 3:1.

Povratak Lukasa Pakete doneo je dosta toga dobrog ''čekićarima'', a uz to se razigrao i Džered Boven, tako da je napad na mesta koja vode u Evropu ponovo u punom jeku.

Četa Dejvida Mojesa je trenutno sedma na tabeli, a ukoliko upiše i treći uzastopni trijumf prići će na samo dva boda zaostatka šestoplasiranom Mančester junajtedu.

Iako ih sledeće nedelje očekuje veoma bitan meč u osmini finala Lige Evrope gde će pred svojim navijačima juriti gol zaostatka protiv Frajburga, Mojes je najavio da njegova ekipa želi da se plasira u Evropu preko prvenstva tako da bi trebao izvesti najjači mogući sastav.

Pobeda se ne bi smela dovoditi u pitanje jer će sa druge strane biti Barnli, uz Šefild ubedljivo najogra ekipa u Premijer ligi.

Gosti su zacementirani za dno tabele sa katastrofalnih 13 osvojenih bodova, čak 11 manje od Notingema koji je prvi tim iznad crte, tako da je opstanak u eliti misaona imenica za klaretse koji već pakuju kofere i spremaju se za Čempionšip.

Proteklog vikenda Bornmut ih je savladao sa 2:0, što im je bio četvrti uzastopni poraz.

U prvom delu sezone Vest hem je posle preokreta savladao Barnli sa 2:1, a mi verujemo da će danas biti dosta ubedljiviji.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)