"SVECI" ZAUSTAVLJAJU "BELE": Preston sedam utakmica bez poraza

O. M.

06. 03. 2024. u 10:54

SAUTEMPTON u sredu dočekuje Preston u 36. kolu Čempionšipa. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta.

СВЕЦИ ЗАУСТАВЉАЈУ БЕЛЕ: Престон седам утакмица без пораза

FOTO: AP/Tanjug

Sautempton ima čak 17 bodova više od Prestona, ali gosti su trenutno u boljoj formi jer su vezali sedam utakmica bez poraza. "Sveci" su za to vreme izgubili tri puta pa su treće mesto na tabeli prepustili Lidsu.

Preston ima 53 boda, četiri manje od šestoplasiranog Hala na poziciji koja vodi u plej-of.

Sautempton je u prošlom kolu odigrao triler meč protiv Birmingema i pobedio sa 4:3, iako su domaći vodili sa 1:0 i 2:1. Posao im je donekle olakšao crveni karton Sandersona, ali treba reći da je Birmingem i sa igračem manje uspeo da izjednači na 3:3, da bi "sveci" do tri boda stigli golom u šestom minutu nadoknade vremena.

Preston je vezao dve pobede u gostima i to bez primljenog gola, protiv Koventrija i Kardifa koji nisu nimalo naivne ekipe.

U prvoj utakmici u Prestonu bilo je 2:2. Sautempton je poveo, domaćin teškom mukom preokrenuo, a onda u osmom minutu nadoknade autogolom prokockao dva boda.

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,97)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!