PORAZ NIJE OPCIJA NI ZA JEDNE NI ZA DRUGE: Blekburn pada sve niže, povratnik na klupu preporodio Milvol

O. M.

05. 03. 2024. u 11:26

DERBI začelja igra se u 36. kolu Čempionšipa na stadionu Ivud park u Blekbernu gde domaći Roversi dočekuju ekipu Milvola od 20 časova i 45 minuta.

ПОРАЗ НИЈЕ ОПЦИЈА НИ ЗА ЈЕДНЕ НИ ЗА ДРУГЕ: Блекбурн пада све ниже, повратник на клупу препородио Милвол

Foto: Profimedia

Ove dve ekipe imaju po 39 bodova, samo jedan više od Stouka koji je prvi ispod crte i ni jedni ni drugi ne bi smeli da izgube.

Blekbern je nedavno promenio trenera, pošto uprava nije bila zadovoljna učinkom legendarnog Danca Jon-Dal Tomasona, ali njegov naslednik na klupi ekipe iz Lankašira, Džon Justas, pokazao se kao još gore rešenje.

Justas je sezonu počeo kao menadžer Birmingema na čijoj klupi je u prvih pet kola ostvario učinak od tri pobede i dva remija, ali je iz neobjašnjivih razloga dobio otkaz da bi klub u sunovrat odveo Vejn Runi. Justas je devetog februara preuzeo Blekbern i pobedio Stouk na debiju, ali je zatim vezao šest utakmica bez pobede, po tri remija i poraza.

S druge strane, Milvol je 21. februara angažovao Nila Harisa koji ih je 2017. godine preko plej-ofa uveo u Čempionšip. On je njihov četvrti menadžer ove sezone, posle Garija Roveta, Adama Bareta i Džoa Edvardsa.

Za razliku od uprave Blekberna, čini se da je Milvolova povukla pravi potez jer je Haris doneo šest bodova u prve dve utakmice na klupi "lavova". Debitovao je pobedom u Sautemptonu od 2:1 nad ekipom koja se bori za promociju, a u sledećem kolu kod kuće je savladan Votford sa 1:0.

Milvol će pokušati da ostvari prvu pobedu u međusobnim susretima posle sedam utakmica, pet poraza i dva remija.

Forma je na strani Milvola, ali Blekbern ima svoje adute u vidu domaćeg terena i najboljeg strelca lige Samija Smodiča.

NAŠ TIP: X (kvota 3,35)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)