"STARA DAMA" HVATA PRIKLJUČAK: Holštajn bolje igra u gostima nego kod kuće

O. M.

01. 03. 2024. u 11:01

HERTA dočekuje ekipu Holštajn Kila u 24. kolu nemačke druge lige, popularne Cvajte. Utakmica se igra od 18 časova i 30 minuta na "Olimpijskom stadionu".

СТАРА ДАМА ХВАТА ПРИКЉУЧАК: Холштајн боље игра у гостима него код куће

FOTO: Profimedia

Herta je trenutno osma na tabeli sa 33 boda, devet manje od drugoplasiranog Kila i 15 manje od prvoplasiranog Sankt Paulija. Vezali su tri utakmcie bez poraza, što je vidan napredak u odnosu na period od kraja zimske pauze do početka februara kada nisu imali nijednu pobedu.

Kod kuće su uspešniji nego na strani, za razliku od današnjeg rivala koji bolje igra u gostima.

U svom poslednjem takmičarskom meču remizirali su 1:1 protiv Braunšvajga. gubili su do 53. minuta kada su stigli do poreavnanja, a u poslednjih 15 minuta nisu iskoristili igrača više na terenu.

Holštajn Kil na gostujućim utakmicama ima impresivan skor od sedam pobeda, dva remija i dva poraza i sa 23 boda je ubedljivo najuspešniji gost. U svojoj poslednjoj takmičarskoj utakmici, izgubili su od lidera Senkt paulija sa 4:3. Bila je to vrlo uzbudljiva utakmica u kojoj su "gusari" već posle pola časa igre vodili sa 3:0. pokušali su domaći da se vratre u igru, ali su do kraja uspeli samo da ublaže poraz.

Herta je pobedila kao gost u prvom delu sezone sa 3:2, dok prethodni duel ovih ekipa datira iz 2002. godine kada je Kil pobedio sa 2:1 u Kupu.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!