GALATA JURI "DUPLU KRUNU": Karagumrukova serija bez poraza se bliži kraju

O. M.

29. 02. 2024. u 10:52

POSLEDNjI meč četvrtfinala Kupa Turske igra se na stadionu "Ali Sami Jen" gde domaći Galatasaraj dočekuje ekipu Karagumruka.

ГАЛАТА ЈУРИ ДУПЛУ КРУНУ: Карагумрукова серија без пораза се ближи крају

FOTO: Tanjug/AP

Galatasaraj se plasirao u četvrtfinale Kupa pobedom nad Bandirmasporom od 4:1. U tekućoj sezoni ovaj tim je igrao fudbal na tri fronta i za sada se drži u trci sa Fenerbahčeom za šampionsku titulu.

U Ligi Evrope Galatasaraj je eliminisan od Sparte iz Praga ukupnim rezultatom 6:4. ostvarili su minimalnu pobedu kod kuće, ali su u Pragu doživeli težak poraz od 4:1.

U poslednjem kolu Superlige savladali su Antalijaspor sa 2:1 u gostima. 

Karagumruk je stigao do četvrtfinala Kupa Turske pošto je savladao Kirklarelispor 2:0 i Samsunspor 2:1. U Turskoj Superligi su na 14. mestu.

U prošlom kolu su igrali kod kuće protiv Alanjaspora 1:1. Sve u svemu, vezali su četiri utakmice bez poraza, ali sada im sledi najteži mogući ispit.

Pobednik ovog meča u borbi za finale igraće protiv Trabzonspora koji je u sredu savladao prošlogodišnjeg finalistu Kupa Bašakšehir.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,72)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU PODKASTA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?