RAŠOVIĆ I STOJKE PREBOLELI LIGU ŠAMPIONA: Al Fejha se okreće domaćem šampionatu

O. M.

29. 02. 2024. u 09:17

AL FEJHA gostuje Al Raedu u utakmici 22. kola saudijske Pro lige koja je na programu od 15 časova na stadionu "Kralj Abdula sport siti" u Burajdi.

РАШОВИЋ И СТОЈКЕ ПРЕБОЛЕЛИ ЛИГУ ШАМПИОНА: Ал Фејха се окреће домаћем шампионату

FOTO: Profimedia

Gosti su se malo stabilizovali posle tri vezana poraza u prvenstvu, kojima treba dodati i eliminaciju iz Azijske lige šampiona, od Ronaldovog Al Nasra. 

Izabranici Vuka Rašovića vezali su dve prvenstvene pobede i pokazali da im ispadanje iz elitnog azijskog klupskog takmičenja nije toliko teško palo. 

Fejha je pre četiri dana pobedila Abhu kod kuće. U veoma uzbudljivom meču bilo je 3:2 za "pomorandže" koje su već u četvrtom minutu ostale sa desetoricom jer je isključen defanzivac Husein el Šuvajš.

To su gosti iskoristili da dođu u vođstvo od 1:0, ali su se domaći vrlo brzo pregrupisali, pred kraj poluvremena izjednačili, a u drugom delu igre sa dva gola stigli do potpunog preokreta. Abha je u dubokoj nadoknadi uspela da smanji na 3:2.

Između dva poraza od Nasra u Ligi šampiona, Fejha je slavila na gostovanju Hazemu.

Trenutno su narandžasti deseti na tabeli sa 25 bodova, pet više od današnjeg rivala i sedam više od ekipa u zoni ispadanja.

Raed je u prošlom kolu ispustio pobedu na gostovanju Rijadu. Prethodno su izgubili od Al Hilala koji je bio na krilima najboljeg strelca Aleksandra Mitrovića. Ipak, Raed je sada dva boda iznad zone ispadanja, a do pre samo četiri kola bili su pretposlednji na tabeli.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave