OVOG PUTA MREŽE ĆE SE TRESTI: Prošli susret "vukova" i "galebova" završen bez golova

O. M.

28. 02. 2024. u 13:32

BRAJTON gostuje Vulverhemptonu u petom kolu engleskog FA kupa. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na "Mulineu".

ОВОГ ПУТА МРЕЖЕ ЋЕ СЕ ТРЕСТИ: Прошли сусрет вукова и галебова завршен без голова

FOTO: EPA

Pobedom nad Šefild junajtedom, Vulvsi su potvrdili dobru formu i nastavili sjajnu sezonu. Oni su u nizu od dve pobede i pobedili su u tri od poslednje četiri utakmice.

Osmi su na tabeli sa 38 bodova i samo bod zaostaju za Brajtonom na sedmom mestu, odnosno šest bodova za Mančester junajtedom na šestom.

Vukovi će pokušati da se plasiraju u četvrtfinale FA kupa prvi put u pet godina.

U poslednjih 30 utakmica u svim takmičenjima samo dve utakmice nisu uspeli da postignu gol. Četiri od poslednjih sedam utakmica završene su sa manje od 2,5 gola.

Inače, pobeda nad Šefildom bila im je prva kod kuće posle dva poraza.

Brajton je remizirao sa Evertonom i tako nastavio da igra po sistemu "toplo-hladno". "Galebovi" još od novembra nisu vezali dve pobede, niti dva ista rezultata uopšte i sada polako gube prednost nad najbližim pratiocima, među kojima je i Vulverhempton.

Vulvsi zaostaju samo jedan bod, Njukasl dva, Vest Hem tri i Čelsi četiri. Brajton je u opasnosti da izgubi mesto u Evropi sledeće sezone ako nastavi ovim putem.

Brajton je prošle sezone bio u polufinalu FA kupa i želi da ponovi taj rezultat ove sezone, ali biće teško na "Mulineu", gde je domaćin izgleda pronašao izgubljenu formu.

Ono što je "sigurica" kada igra Brajton, naročito protiv Vulverhemptona, jeste da će biti golova, verovatno na obe strane, mada se to, istini za volju, nije desilo u poslednjem međusobnom susretu koji je završen bez golova.

NAŠ PREDLOG: 1X&GG (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU PODKASTA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave