"CRNO-BELI" NE LIČE NA SEBE: Derbi zatvara kolo u Drugoj ligi Francuske

O. M.

26. 02. 2024. u 13:15

POSLEDNjA utakmica 26. kola u Drugoj ligi Francuske igra se u ponedeljak kada Kan dočekuje ekipu Anžea.

ЦРНО-БЕЛИ НЕ ЛИЧЕ НА СЕБЕ: Дерби затвара коло у Другој лиги Француске

Foto Profimedia

Kaen već neko vreme igra sa promenljivim uspehom u Drugoj ligi Francuske. U poslednjih pet mečeva imaju dve pobede, isto toliko poraza i jedan remi, zbog čega su pali na sedmo mesto.

U prošlom kolu su izgubili od Gengama u gostima sa 1:0. Fudbaleri Kaena su 65 odsto vremena držali loptu u posedu, ali to nisu pretvorili u veći broj napada na gol. Obe ekipe su zajedno uputile samo četiri udarca ka golu. Sve je rezultatski bilo rešeno već u četvrtom minutu kada je Donatijen Gomis doveo domaćina u vođstvo.

Anže je pao na drugo mesto posle perioda od pet mečeva u kojima su imali samo jednu pobedu, tri poraza i jedan remi. Sada zaostaju četiri boda za Okserom.

U poslednjem meču su dočekali ekipu Sent Etjena i izgubili sa 3:0. "Crno-beli" nisu ličili na sebe jer za 90 minuta plus nadoknada nisu uputili nijedan udarac na gol protivnika. Za to vreme, napadači Sent Etjena su pred kraj prvog poluvremena postigli dva gola a oba je postigao Irvin Kardona. U drugom poluvremenu Džordan Lefort je postigao autogol i tako pokopao sve nade domaćih.

NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave