''TAJFUN SA BOJAKE'' ŽELI U NAREDNU FAZU: NJihov večerašnji rival je ''zaboravio'' da daje golove

V.M.

26. 02. 2024. u 12:27

U okviru sedmog kola argentinskog Liga kupa, Argentinos juniors će na ''Dijego Armando Maradoni'' dočekati Platense (23:30).

ТАЈФУН СА БОЈАКЕ ЖЕЛИ У НАРЕДНУ ФАЗУ: Њихов вечерашњи ривал је заборавио да даје голове

Foto: Profimedia

Argentinos juniors igra veoma dobro na startu takmičenja i večeras ima priliku da novim trijumfom preuzme prvo mesto u grupi ''A'' koje trenutno drži River plejt.

''Tajfun sa Bojake'' je četvrti na tabeli, ali ima samo dva boda manje od lidera, što dovoljno govori kakva je ''gužva'' u gornjem domu grupe ''A''.

Domaćin posebno dobro nastupa na svom ''Dijego Armando Maradoni'' na kojem ima perfektan učinak, devet osvojenih bodova iz tri utakmice uz gol-razliku 8:3.

Sa druge strane, Platense se muči i sa šest sakupljenih poena nalazi se u donjem domu grupe ''B''. 

Najveće probleme ima u napadčkoj trećini, kao da je ''zaboravio'' da da je golove i na šest odigranih mečeva postigao je mizerna dva pogotka.

Poslednje dve utakmice su mi bili remiji, prvo je podelio plen sa Belgranom (1:1), a zatim i sa Union de Santa Feom (0:0).

Atmosfera u redovima domaćina je na visokom nivou, a pored forme ekipa, veru u keca daje nam i to što igraju pred svojim navijačima pred kojima pružaju odlične partije.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić