BIVŠI PRVOLIGAŠ U KRIZI: Ne zna za pobedu već pet kola

V.M.

26. 02. 2024. u 11:34

U okviru 27. kola Erstedivizije fudbaleri Jong AZ-a će ugostiti NAK Bredu (20.00).

БИВШИ ПРВОЛИГАШ У КРИЗИ: Не зна за победу већ пет кола

Foto: Profimedia

Domaćin je podigao nivo igre i neporažen je na poslednja tri duela u kojima je savladao Rodu i Jong Utreht, a nakon toga je remizirao sa Den Bošom u utakmici bez golova.

Popeo se na sedmo mesto na tabeli, ali zbog igranja prvog tima u Erediviziji neće moći da se plasiraju u elitu, tako da igraju bez pritiska drugi deo sezone, što je možda opustilo igrače koje beleže odlične rezultate.

Jong AZ je poznat kao dosta dobra domaćinska ekipa u Erstediviziji i na 13 odigranih utakmica kod kuće sakupio je 26 bodova.

Sa druge strane, NAK se baš muči i nikako ne uspeva da pronađe izlaz iz krize. Jedinu pobedu u 2024. godini ostvario je pre mesec i po dana kada je savladao Emen, a nakon toga je na pet mečeva doživeo dva poraza uz tri odigrana remija.

Zbog te serije mečeva bez trijumfa bivši prvoligaš je pao na deseto mesto i mora da podigne formu ukoliko želi da se bori za plej-of.

Goleade su česta pojava na mečevima večerašnjih rivala i na njihova poslednja tri međusobna duela viđeno je čak 13 pogodaka.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori