INTER JE NEPRIKOSNOVEN: Neorauzuri jure desetu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima protiv ''ranjivih'' vukova

V.M.

25. 02. 2024. u 11:52

LIDER i glavni favorit za osvajanje Skudeta će od 18 častova gostovati na ''Via del Mareu'' gde će ga ugostiti Leće koji je u velikom padu forme.

ИНТЕР ЈЕ НЕПРИКОСНОВЕН: Неораузури јуре десету узастопну победу у свим такмичењима против рањивих вукова

FOTO: Tanjug/AP

Inter dominira Serijom A ove sezone i nakon 25. kola nalazi se na prvom mestu sa devet poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Juve koji je i odigrao meč više od njega, tako da ta razlika potencijalno može postati dvocifrena.

O tome koliko su bolji od ostatka lige najbolje svedoči to da pored najefikasnijeg napada (59 postiggnutih golova), imaju i najčvršću odbranu koja je primila samo 12 pogodaka.

Inzagi je nadogradio ekipu koja je prošle godine igrala finale Lige šampiona, pojačanja poput Zomera, Tirama i Pavara su se idealno uklopila u tim koji je sigurno među tri najbolja u Evropi po trenutnoj formi.

Nanizali se devet pobeda u svim takmičenjima, a posebno je bitna ona poslednja jer je ostvarena protiv Atletika u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona i neroazuri će revanš u Madridu dočekati sa golom prednosti (1:0).

Sa druge strane, Leće igra dosta slabo u prolećnom delu prvenstva i na sedam odigranih utakmica u 2024. godini sakupio je samo četiri boda.

Ipak, dobra forma iz prvog dela kampanje drži ''vukove'' izvan zone ispadanja i trenutno su 14. na tabeli sa četiri poena prednosti u odnosu na Veronu koja je prva ekipa ispod crte.

Što se tiče izostanaka, Inter će biti bez Zomera, Tirama i Aćerbija, dok će kod domaćina meč propustiti Dorgu i Pongrančić.

Iako su gosti kvalitetnija ekipa, meč na ''Via del Mareu'' može biti teži od očekivanog zbog umora nakon igranja u Ligi šampiona i zato predlažemo duplu šansu uz golove na neroazure.

NAŠ TIP: X2&|1+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)