IMA LI GOREG TRENERA OD PIPA INZAGIJA? Novi trener Salernitane posle jedne utakmice istakao snažnu kandidaturu

O. M.

24. 02. 2024. u 13:07

SALERNITANA dočekuje Moncu u 26. kolu italijanske Serije A. Utakmica se igra u Salernu od 18 časova.

ИМА ЛИ ГОРЕГ ТРЕНЕРА ОД ПИПА ИНЗАГИЈА? Нови тренер Салернитане после једне утакмице истакао снажну кандидатуру

Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA

Fabio Liverani je pre dve nedelje preuzeo vruć krompir od Filipa Inzagija, ali je utisak da je uprava Salernitane dobrano zakasnila u smeni legendarnog "Pipa" jer je klub gotovo s obe noge u Seriji B.

Debi nekadašnjeg fudbalera Lacija na klupi "granata", očekivano jer je rival bio Inter, obeležen je porazom, ali problem je u tome što je 0:4 čak bio i prenizak rezultat prema svemu viđenom na terenu.

Odavno je svim ljubiteljima fudbala jasno da Inzagi nije ni blizu toliko dobar trener koliko je bio odličan igrač, ali čak ni pod njegovom komandom Salernitana nije izgledala tako loše kao u prvoj utakmici koju je vodio Liverani.

To je bio šesti poraz iz sedam mečeva Serije, uz jedan, slobodno se može reći slučajan, remi protiv Torina (0:0).

Salernitana je i dalje jedina ekipa u diviziji koja još nije sačuvala gol kod kuće, a ako postoji ekipča protiv koje to može da se promeni onda je to Monca, koja u salernu nije dala gol na poslednja tri gostovanja. I svaki put je izgubila sa 3:0, što znači da se može očekivati i malo ofanzivnija Salernitana.

Ali, dok je Salernitana pretrpela katastrofu od Intera, Monca je u prošlom kolu nadigrala drugi milanski tim i to tako što su prvi put u istoriji postigli četiri li više golova na utakmici Serije A. To je samo jedan gol manje nego što su postigli u prethodnih devet kola zajedno.

Sada Moncu dele samo tri boda od gornje polovine tabele, gde će se i nači u slučaju pobede ovde i povoljnih rezultata na drugim terenima ("kečevi" na utakmicama Kaljari-Napoli i Roma-Torino).

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave