NOVA ERA NA ''SELHURST PARKU'': Oliver Glasner nije mogao da poželi boljeg protivnika za svoj debi na klupi ''orlova''

V.M.

24. 02. 2024. u 10:40

FUDABLERI Kristal palasa će pokušati da se dokažu novom treneru kada od 16 časova na ''Selhurst parku'' budu dočekali slabašni Barnli.

НОВА ЕРА НА СЕЛХУРСТ ПАРКУ: Оливер Гласнер није могао да пожели бољег противника за свој деби на клупи орлова

Foto Profimedia

Nakon što je Roj Hodžson zbog zdravstvenih problema napustio kormilo Kristal palasa, vreme je za novu eru u redovima domaćina, a nju će predvoditi tek drugi austrijski stručnjak u istoriji Premijer lige, Oliver Glasner.

Palas bi u njemu trebao da dobije veoma dobrog trenera kojem je zasigurni najveći uspeh do sada u karijeri osvajanje Lige Evrope sa Ajntrahtom u sezoni 2021/22.

Glasner je poznat po tome da voli da igra napadački, otvoren fubdal i mečevi ''orlova'' bi trebali biti dosta zanimljivi u narednom periodu, posebno kada iskusni stručnjak na raspolaganju bude imao Ezea i Olisea koje već dugo muče povrede.

Palas je trenutno 15. na tabeli i ima pet bodova prednosti u odnosu na Luton koji je prvi tim ispod crte, a prvo na čemu će Austrijanac morati da poradi je ofanzivna trećina terena jer je tim iz prestonice jedan od najslabijih u ligi u postizganju golova i samo je 28 puta tresao mrežu rivala u dosadašnjem toku takmičenja.

Ono što mu olakšava posao je to što će na svom debiju za rivala imati slabašni Barnli koji je do sada pokazao da ne poseduje kvalitet potreban za Premijer ligu.

Dovoljno je reći za goste da su ostvarili samo tri pobede uz premalih 13 sakupljenih poena i jedino što ih drži van poslednjeg mesta je još gori Šefild junajted.

Klaretsi su primili čak 55 golova do sada, tako da su odlična prilika za domaćina da se ''raspuca'' nakon dugo vremena.

Što se tiče izostanaka, ''orlovi'' će biti bez Olisea,Guehija, Holdinga i Dukurea, dok su pod upitnikom Eze i Hjuz, a sa druge strane neće biti Bejera, Forstera, Kolešoa, Remzija i Redmonda.

U prvom delu sezone bilo je 2:0 za Palas na ''Turf muru'', a mi očekujemo novi trijumf ekipe iz prestonice.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)