LENS JE U STRAŠNOJ FORMI: Frajburg prima previše golova u poslednje vreme

O. M.

22. 02. 2024. u 10:36

FRAJBURG dočekuje Lens u revanšu plej-ofa za osminu finala Lige Evrope. Prva utakmica u Francuskoj pre sedam dana završena je bez golova.

ЛЕНС ЈЕ У СТРАШНОЈ ФОРМИ: Фрајбург прима превише голова у последње време

Foto Profimedia

Frajburg u poslednje vreme nije u dobroj formi. Imaju pet utakmica bez pobede u svim takmičenjima i dva uzastopno su remizirali. Zabrinjavajuće je to što su počeli da primaju dosta golova.

Primili su tri ili više golova u svakoj utakmici u poslednje četiri uzastopne prvenstvene utakmice, a primili su 14 golova u poslednjih pet ligaških utakmica. Skoro tri po utakmici.

U Bundesligi su osmi na tabeli sa 29 bodova i četiri boda zaostaju za Frankfurtom na šestom mestu, odnosno 11 za Lajpcigom na petom.

Frajburg je svoju grupu Lige Evrope završio na drugom mestu sa 12 bodova, a kod kuće su imali dve pobede i poraz. Igraju na mnogo golova, šest od poslednjih osam utakmica došle su 3+, a pet 4+.

S druge strane, Lens pet utakmcia ne zna za poraz. U Ligi 1 je na šestom mestu sa 36 bodova i zaostaje samo četiri boda za Brestom na drugom mestu.

Lens je završio treći u grupi B Lige šampiona, ispred Sevilje, i ispao je u Ligu Evrope. Sedam od poslednjih devet utakmica završeno je sa manje od tri gola u svim takmičenjima.

U gostima su tri utakmice bez poraza, ali imaju i samo tri pobede od septembra. U Ligi šampiona osvojili su samo bod na tri gostovanja.

NAŠ PREDLOG: 2-3 (kvota 2,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici