GOLEADA U NAJAVI: Ajaks i Bode igraju utakmice sa velikim brojem pogodaka

V.M.

15. 02. 2024. u 13:05

VEČERAS od 21:00 ćemo gledati veoma zanimljiv meč u šesnaestini finala Lige konferencija kada ''kopljanici'' na ''Johan Krojf areni'' budu ugostili novopečenog šampiona Norveške.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Ајакс и Боде играју утакмице са великим бројем погодака

FOTO: Tanjug/AP

Ovo su timovi koji forsiraju veoma otvoren fudbal i na njihovim utakmicama pada veliki broj golova. To se najbolje vidi u proteklih pet mečeva Ajaksa na kojima je palo čak 23 pogotka, a takođe vredi napomenuti da je igra gol-gol svaki put bila prolazna na tim susretima.

Holandski velikan je podigao formu u drugom delu sezone, menadžer Van et Šip je konsolidovao ekipu od kada ju je preuzeo i njegovi izabranici su se izdigli na peto mesto tabele Eredivizije.

Sem ogromne podrške sa tribina, prednost ''kopljanicima'' može biti to što Bode Glimt nije u takmičarskom koloseku i tempirao je formu za ovaj susret preko prijateljskih mečeva.

Bode je osvojio titulu, treću u poslednje četiri godine, krajem decembra, ali nije odigrao takmičarski meč više od dva meseca i pitanje je u kakvoj će formi dočekati ovaj meč.

''Žuta horda'' je u međuvremenu odigrala veliki broj prijateljskih utakmica, ali pitanje je koliko je to bilo delotvorno i videćemo kako će izgledati na ''Johan Krojf areni''.

Bode je zauzeo drugo mesto u grupi ''D'' Lige konferencija, dok je Ajaks nastupao u Ligi Evrope ali je zauzeo treće mesto u grupi ''B'', pa se spustio u Ligu konferencija.

Očekujemo jedan zanimljiv, otvoren meč i predlažemo fiks na domaćina uz golove.

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 2,20)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024