VELIKAN SE IZDIGAO SA DNA: Da li nas očekuje nova goleada na ''Mosonu''?

V.M.

11. 02. 2024. u 10:23

FUDBALERI Monpeljea će od 17:05 na ''Mosonu'' dočekati probuđeni Lion u okviru 21. kola francuske Lige 1.

ВЕЛИКАН СЕ ИЗДИГАО СА ДНА: Да ли нас очекује нова голеада на Мосону?

Foto Profimedia

Lion je gotovo čitavu prvu polusezonu proveo na dnu tabele u zoni ispadanja. Baš se mučio na startu sezone, ali od dolaska Pjera Saža na klupu sve se promenilo i sedmostruki šampion je proigrao.

Na poslednjih deset utakmica njegova četa je upisala sedam pobeda, a nagradu za to dobio je u vidu ozbiljnih pojačanja krajem prelaznog roka.

Ekipu su pojačali talentovani Gift Orban, Malif Fofana, Orelik Mangala, kao i iskusni Nemanja Matić.

Lion je trenutno 15. na tabeli i ne bi trebao imati problema sa opstankom s ozbirom na kvalitet igrača koji sada na raspoalaganju ima Pjer Saž.

Proteklog vikenda u velikom derbiju su savladali Marselj (1:0), a nakon toga su u osmini finala kupa izbacili Lil (2:1).

Sa druge strane, Monpelje ne zna za pobedu na poslednje tri prvenstvene utakmice, poražen je od Rena i Bresta uz remi sa Lilom.

Ono što posebno brine je to što je postigao samo jedan gol na tim mečevima i ukoliko uskoro ne podigne formu u opasnosti je da se nađe u zoni ispadanja.

Trenutno je 13. na tabeli ali ima samo dva boda više od Meca koji se nalazi na mestu koje vodi u plej-aut, odnoso tri od Lorijena koji je prvi tim ispod crte.

Lion i Monpelje tradicionalno igraju utakmice sa velikim brojem pogodaka i na poslednjih pet obračuna ovih timova viđena su čak 24 pogotka.

U prvom delu sezone bilo je 4:1 za momke sa ''Mosona''.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)