''BILI'' IMAJU PRILIKU DA SE VRATE NA PRVO MESTO: Na ''Poljud'' dolazi tradicionalno lak protivnik

V.M.

11. 02. 2024. u 09:19

FUDBALERI Hajudka imaju priliku da se bar na kratko vrate na vrh tabele ukoliko danas pred svojim navijačima savladaju Slaven Belupo (15:00).

БИЛИ ИМАЈУ ПРИЛИКУ ДА СЕ ВРАТЕ НА ПРВО МЕСТО: На Пољуд долази традиционално лак противник

Foto Profimedia

Borba za titulu u Hrvatskoj će biti veoma zanimljiva i kako stvari stoje vodiće je tri ekipe. Trenutno je prva Rijeka sa 44 osvojena boda što je dva više od Hajduka, dok je tu i branilac trona, Dinamo koji je sakupio 41 poen do sada.

Domaćin je gotovo čitav prvi deo sezone bio na čelu tabele, ipak nakon odlaska trenera Ivana Leka ekipa je doživela očigledan pad i ne zna za pobedu već četiri kola.

Mislav Karoglan ne uspeva da prodrma svoje izabranike i pitanje je koliko će ga na ''Poljudu'' još trpeti pošto imaju odličnu priliku da osvoje titulu koju čekaju čak 19 godina.

Proteklog vikenda Hajudk je mogao da dođe do bitna tri boda na gostovanju Osijeku, poveo je početkom drugog dela igre preko Uremovića, ali nije uspeo da sačuva tu prednost i na kraju je viđena podela bodova, a konačnih 1:1 postavio je Mijerez u 72. minutu.

''Bili'' će danas ugostiti tradicionalno povoljnog protivnika, ekipu Slaven Belupua koji su savladali na poslednjih pet međusobnih duela.

Ipak, forma je na strani gostiju koji igraju dosta dobro i ostvarili su dve pobede posle povratka sa zimske pauze. Prvo su bili bolji od Varaždina (2:1), dok su nakon toga napunili mrežu prežaljenog Rudeša (4:0).

Iako je Slaven Belupo u boljem ritmu, trebati imati u vidu da ih je Hajduk ove sezone savladao dva puta (3:0, 1:0) i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)