"OVNOVI" JURE PROMOCIJU: "Rovčice" u opasnosti da skliznu u "crvenu zonu"

O. M.

10. 02. 2024. u 12:50

DERBI kaunti dočekuje ekipu Šruzberija na svom "prajd parku, ove subote od 16 časova.

ОВНОВИ ЈУРЕ ПРОМОЦИЈУ: Ровчице у опасности да склизну у црвену зону

Profimedia

Reč je o utakmici 32. kola engleske Lige jedan. "Ovnovi" su drugi na tabeli sa 59 bodova i da im se nisu desila dva kiksa u poslednjih pet kola (remi bez golova protiv Linkolna i još neočekivaniji poraz od davljenika Redinga) sada bi bili prvi na tabeli.

Ovako su drugi iza lidera Portsmuta koji im beži četiri boda, ali više ih briene što im u trci za drugu poziciju za vrat duvaju Bolton, sa bodom manje i Piterboro sa tri boda manje. Bolton je odigrao i dve utakmcie manje, tako da je Derbiju ugrožena i pozicija dva koja poput prve vodi direktno u Čempionšip, a to i bila je ambicija "ovnova" uoči početka sezone.

Nije daleko iza ni Barnsli (tri boda i meč manje) pa ljubitelje fudbala, naročito nižerazredni engleskog, očekuje uzbudljiva završnica, kao i uvek, trećeg razreda engleskog fudbala.

Zanimljivo je da poslednja četiri meča između Derbija i Šrusberija "ovnovi" nemaju pobedu. Dva meča završena su neodlučeno a dva puta su slavile "rovčice".

Šruzberi je inače 17, na tabeli sa 33 boda, samo tri više od prvog ispod crte, Port vejla. U poslednjih deset utakmica zabeležili su samo dve pobede, nad Flitvudom i Nortamptonom, uz osam poraza, uključujući i onaj u Ef-Ej kupu od Reksama.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,47)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)