NAJUBITAČNIJI NAPAD PROTIV DRUGE NAJLOŠIJE ODBRANE: Seltik brani porvo mesto u Edinburgu protiv "hibsa" koji se bore za plej-of

O. M.

07. 02. 2024. u 13:37

SELTIK gostuje Hibernijanu u utakmici škotskog Premijeršipa. Derbi 25. kola na programu je od 21 čas.

НАЈУБИТАЧНИЈИ НАПАД ПРОТИВ ДРУГЕ НАЈЛОШИЈЕ ОДБРАНЕ: Селтик брани порво место у Единбургу против хибса који се боре за плеј-оф

Foto: Profimedia

Seltik ove sezone nije toliko superioran u škotskom šampionatu. Štaviše, trenutno je bodovno izjednačen sa najvećim rivalom Rendžersom kome beži samo za bolju gol-raliku pošto dva najpopularnija i najtrofejnija škotska kluba imaju po 58 bodova posle 24 kola.

Seltik je neporažen u šest utakmica, od kojih je dobio pet. U četiri od tih šest utakmica nisu primili gol.

Sa 55 postignutih golova imaju najbolji napad u ligi, a sa 16 primljenih golova imaju drugu najbolju odbranu u ligi, iza Rendžersove.

Gol nisu postigli u samo tri utakmcie, a mrežu su sačuvali u 11. Čini se da nešto bolje igraju u gostima mada to tabela ne pokazuje jer su gotovo identični kod kuće i na strani, sa po 29 bodova i za jedan bolju gol-razliku van Parkheda.

U gostima su tri utakmice bez poraza, a pet od poslednjih šest gostovanja je završeno sa više od dva i po gola.

Prošle sezone Hibernijan se izborio za plasman u Evropu i plasirao se u Ligu konferencija, ali ove sezone su u drugoj polovini tabele.

Oni su sedmi sa 26 bodova posle 23 utakmice. Bore se za plasman u plej-of sa Dandijem, Averdinom, Madervelom i Sent Džonsonom, ali su zbog loše forme od početka decembra skliznuli sa četvrte na sedmu poziciju.

Samo je Livingston od početka decembra bio u lošijoj formi u ligi od Hibernijana, a glavni razlog za to je očajna odbrana "Hibsa" koja je sa 37 primljenih golova druga najgora u ligi.

NAŠ PREDLOG: 2&GG (kvota 2,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!