NIŠTA OD DUELA RONALDO-MESI: Portugalac preskače susret sa Interom, sprema se za okršaj sa Mitrom i Sergejom

O. M.

01. 02. 2024. u 12:23

INTER iz Majamija nastavlja turneju po Saudijskoj Arabiji, a posle duela sa Mitrovićevim Al Ahlijem očekuje nas još jedna poslastica - susret sa Ronaldovim Al Nasrom.

НИШТА ОД ДУЕЛА РОНАЛДО-МЕСИ: Португалац прескаче сусрет са Интером, спрема се за окршај са Митром и Сергејом

FOTO: Profimedia

Ipak, do epskog duela dva najbolja fudbalera 21. veka neće doći pošto je trener Nasra Luis Kastro potvrdio da Portugalac neće nastupiti u "Kingdom areni" tako da će ljubitelji fudbala imati priliku da vide samo Lea Mesija u akciji, ali će njemu i ovoga puta društvo praviti novi-stari saigrač Luis Suarez.

Razloge za to treba tražiti u činjenici da je Al Nasr u situaciji da juri Al Hilal na čelu tabele saudijske Pro lige i da Ronaldu treba odmor pred ključna četiri meseca sezone.

Ipak, možda se Ronaldo pojavi u poslednjoj utakmici ovog mini-turnira, osmog februara kada koplja ukrste Nasr i Hilal. 

Al Nasr nije igrao od pretposlednjeg dana prošle godine kada je sa 4:1 savladao Al Tavun posle preokreta. Bila je to peta uzastopna pobeda tima u svim takmičenjima, a četvrta u prvenstvu posle poraza od Al Hilala.

"Vitezovi Nadžda" ove sezone u proseku postižu više od tri gola po meču i zajedno sa Al Hilalom su najefikasniji tim u ligi.

Prava je šteta što Ronaldo neće igrati protiv Intera pošto je osim Mesija, član ekipe sa Floride od ovog januara i Luis Suarez. Popularne "čaplje" iskoristile su pauzu pred početak nove MLS sezone za niz pripremnih utakmica. 

Inter je u ponedeljak igrao sa liderom Pro lige Al Hilalom u utakmici punoj uzbuđenja. Već u 13. minutu "kraljevići" su imali prednost od 2:0, a prvi gol postigao je Aleksandar Mitrović na asistenciju kolege iz reprezentacije Srbije Sergeja Milinkovića Savića.

Na kraju je bilo 4:3, a u strelce su se upisali i Mesi i Suarez za "čaplje", a Malkom za "šefove". Drugi gol za Al Hilal postigao je Abdulah Al Hamdan a proslavio ga je u stilu Kristijana Ronalda.

Inter Majami je poslednji put pobedio u septembru kada je bio bolji od najlošije ekipe Istoka MLS Toronta. Od tada je na 11 utakmica ostvario sedam poraza i četiri remija.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 2,62)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!