"ZELENI ORLOVI" ŽELE REPRIZU PROŠLOGODIŠNJEG FINALA: Piramidsi vezali pet utakmica bez poraza

O. M.

01. 02. 2024. u 11:38

PROŠLOGODIŠNjI finalist Liga kupa Al Masri dočekuje ekipu Piramidsa u četvrtfinalu najmlađeg egipatskog klupskog takmičenja.

ЗЕЛЕНИ ОРЛОВИ ЖЕЛЕ РЕПРИЗУ ПРОШЛОГОДИШЊЕГ ФИНАЛА: Пирамидси везали пет утакмица без пораза

Foto: Profimedia

Utakmica se igra na stadionu "Borg el Arab" u Aleksandriji od 18 časova i 30 minuta.

Moguće je da u polufinalu dođe do reprize prošlogodišnjeg finala jer će se pobednik ovog duela sastati sa boljim iz utakmice u kojoj branilac trofeja Keramika Kleopatra dočekuje ekipu Smouhe.

"Zeleni orlovi" su u fantastičnoj formi sa šest utakmica bez poraza i skorom od sedam pobeda i po dva remija i poraza u poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima.

Al Masri je grupnu fazu završio sa sedam bodova. Pobedio je dve utakmice a remiziroa sa NBE od koga je početkom novembra katastrofalno poražen u Ligi (0:5). Nedelju dana pre tog poraza izgubili su i od današnjeg rivala, ali znatno teže, može se čak reći i nesrećno, sa 3:2.

Piramidsi su vezali pet utakmica bez poraza. Trenutno su četvrti na tabeli Premijer lige sa dva boda manje od lidera ZED-a. obično su poslednjih godina u ovo vreme bivali lideri egipatskog šampionata sa nekoliko utakmcia više od potonjeg šampiona Al Ahlija, ali ove godine i oni imaju obaveze u Ligi afričkih šampiona pa su zaostali u broju odigrnaih utakmica.

Ne cvetaju im ruže u kontinetalnom takmičenju, ali mora se reći da nemaju nimalo laku grupu, sa Mazembeom, nekadašnjim finalistom Svetskog klupskog prvenstva i sa Sandaunsom iz Južne Afrike. Zanimljivo  je da jedinu pobedu u grupi imaju baš protiv šampiona Konga, dok su protiv Sandaunsa osvojili samo bod u dve utakmice.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!