GENK JURI MESTO U PLEJ-OFU: Leven beži sa dna tabele

O. M.

31. 01. 2024. u 10:25

GENK gostuje Levenu u 23. kolu belgijske Pro lige. Utakmica se igra od 18 časova i 45 minuta na "Den Dref" stadionu u Heverleu.

ГЕНК ЈУРИ МЕСТО У ПЛЕЈ-ОФУ: Левен бежи са дна табеле

Foto: Profimedia

Leven nema pobedu u kalendarskoj 2024. godini, ali je ekipa iz Heverlea tri kola bez poraza u ligi. Zahvaljujući tome i nešto lošijoj formi Molenbeka i Šarlroe u poslednje vrfeme, Leven je sada na samo tri boda od sigurne zone.

Danas ima težak zadatak protiv jedne od najboljih ekipa lige koja se pri tome bori za plasman u Ligu za prvaka i ne sme da dozvoli kiks protiv ekipe iz donjeg dela tabele.

Leven je bez pobede u 11 utakmica protiv timova iz prvih sedam, pretrpevši osam poraza i tri remija u tim utakmicama. Samo dve ekipe ove sezone su češće igrale GG od Levena koji je tu igru "spoštovao" u 14 od 22 utakmice.

Genk je prošlu sezonu završio na drugom mestu, a sada je na petoj poziciji sa 36 bodova, tri više od Serkl Briža, prvog ispod crte u trci za plej-of.

Zaostaju pet bodova za Anderlehtom na drugom mestu, ali čak 16 za liderom Rojal union sen Žilom.

Genk je pretrpeo samo tri poraza, ali ima čak devet remija. Sa 43 postignuta gola imaju treći najbolji napad u ligi, a sa 22 primljena drugu najbolju odbranu.

Sedam od poslednjih deset utakmica završeno je GG, a isto toliko 3+. 

NAŠ PREDLOG: 2&GG (kvota 3,00)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!