"ORLOVI" TONU SVE DUBLJE: Hodžson za sada ima poverenje uprave, ali mora da pobedi "fenjeraša"

O. M.

30. 01. 2024. u 11:40

KRISTAL palas dočekuje Šefild junajted u 22. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra od 21 čas na stadionu "Selherst park" u Londonu.

ОРЛОВИ ТОНУ СВЕ ДУБЉЕ: Хоџсон за сада има поверење управе, али мора да победи фењераша

FOTO: Profimedija

Gosti su od početka sezone u borbi za opstanak, trenutno su ubedljivo poslednji na tabeli sa samo deset bodova, sedam manje od prvog u zoni bezbednosti Evertona.

S druge strane, Kristal palas je posle solidnog starta sezone upao u veliku krizu i sada sa samo jednom pobedom u poslednjih 12 utakmica u svim takmičenjima, i jednom u poslednjih deset u Premijer ligi, polako ali sigurno tonu i oni u opasnu zonu.

Menadžer Roj Hodžson je posle katastrofalnog poraza od Arsenala (0:5), koji je usledio samo tri dana posle eliminacije iz Ef-Ej kupa, bio na "informativnom razgovoru" kod predsednika Stiva Periša, ali izvori u klubu navode da je legendarni menadžer i dalje van opasnosti od otkaza. Pozicija bi ipak mogla da mu bude ugrožena ako "orlovi" ne pobede najlošiju ekipu u ligi.

"Oštrice" su za vikend ispale iz Kupa, izgubivši 5:2 od Brajtona, ali su pre toga uspeli da sa igračem manje u 13. minutu nadoknade vremena osvoje bod protiv Vest hema.

Šefild je zasluženo poslednji na tabeli, ova ekipa ima najbezopasniji napad i najlošiju odbranu u ligi, a u gostima su bez pobede, sa samo dva osvojena boda.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1, 67)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!