DERBI SEZONE U BELGIJI: Hvata li Anderleht priključak ili Rojal union ide na +11?

O. M.

28. 01. 2024. u 13:13

ANDERLEHT dočekuje ekipu Rojal Union sen Žiloa u 22. kolu belgijske Pro lige. Utakmica se igra u Brisleu od 18 časova i 30 minuta.

ДЕРБИ СЕЗОНЕ У БЕЛГИЈИ: Хвата ли Андерлехт прикључак или Ројал унион иде на +11?

Foto Profimedia

Biće ovo drugi susret ovih ekipa u razmaku od 72 časa. Pre tri dana Rojal Union je pobedio sa 2:1 u četvrtfinalu Kupa Belgije i to sa igračem manje.

Anderleht, koji je ove sezone ostao bez evropskih nastupa, a odnedavno i bez borbe za trofej u Kupu Belgije, sada može u potpunosti da se posveti ligi gde igra mnogo bolje nego lane.

Neporaženi su u deset uzastopnih mečeva u Pro ligi, pa posle 21 odigrane utakmice sa 43 boda zauzimaju drugo mesto na tabeli, iza današnjeg protivnika.

U prošlom kolu su remizirali 1:1 na gostovanju Leuvenu, dok je Rojal Union sa 2:1 pobedio ekipu Sint Trojdena.

Razlika je sada osam bodova, a Anderlehtu za vrat duva Klub Briž sa samo tri boda manje.

S druge strane, Rojal union je bez poraza 15 kola, plasirao se u polufinale Kupa i plej-of rundu Lige konferencija. Prošle sezone su do 89. minuta poslednjeg kola imali titulu u rukama, a onda su primili tri gola od Klub Briža i na kraju pali na treće mesto.

I sezonu ranije su u plej-of ušli sa prve pozicije, a onda sve uprskali. Ali ove godine deluju kao najozbiljniji tim i možda je vreme da se titulu vrati u Sen Žil posle 89 godina.

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)