POTERA ZA LEVERKUZENOM SE NASTAVLJA: Bajern nema prava na kiks!

V.M.

27. 01. 2024. u 10:29

U standardnom bundesligaškom terminu od 15:30 Augzburg će dočekati branionca titule na ''VVK areni'' (15:30).

ПОТЕРА ЗА ЛЕВЕРКУЗЕНОМ СЕ НАСТАВЉА: Бајерн нема права на кикс!

FOTO: Tanjug/AP

Bajern dosta slabo izgleda na startu 2024. godine, jeste ostvario dve pobede na tri utakmice, ali nastupi mu nisu prepoznatljivom nivou, postigao je samo jedan gol na poslednja dva meča i poraz od Verdera je posebno šokirao navijače.

Sve to prati i koristi Leverkuzen koji ne greši, nema poraz ove sezone i sada se odvojio na plus četiri od Bavaraca, pa bi trebali bi da gledamo veoma zanimljivu borbu za titulu do samog kraja.

Razlog za loše nastupe gostiju može se naći u izostanicma, veliki broj prvotimaca je povređen (Gnabri, Kimih, Upamekano...)   ali i bez njih branilac titule bi trebao da rešava utakmice u svoju korist.

Trener Tuhel je pod velikim pritiskom i novi kiks bi ga samo pojačao, tako da mora dobro pripremiti svoju ekipu za današnji susret.

Rival će im biti Auzgbur koji igra po principu ''topl-hladno'' od samog starta prvenstva i zauzima deseto mesto na tabeli. 

Proteklog vikenda prekinuo je niz od dva poraza trijumfom nad Menhegladbahom (2:1) i ono što je još bitnije za njega je to da sada ima deset poena prednosti u odnosu na ekipe iz zone ispadanja.

Domaćin voli da igra utakmice sa velikim brojem pogodaka, a o tome najbolje svedoči njegova gol-razlika 26:33.

Bajern je vezao tri pobede na Augzburgom, a verujemo da će danas upisati i četvrtu. Fiks bi pojačali golovima jer je vreme da se Hari Kejn i družina raspucaju.

NAŠ TIP: 2&3+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)