TEŠKI DANI ZA FULAM: "Karamele" dobro igraju protiv timova iz "donjeg doma"

O. M.

30. 01. 2024. u 18:35 >> 18:35

FULAM dočekuje Everton u 23. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra na stadionu "Krejven kotidž" od 20 časova i 45 minuta.

ТЕШКИ ДАНИ ЗА ФУЛАМ: Карамеле добро играју против тимова из доњег дома

Foto: Profimedia

Teški dani su iza Fulama koji je u razmaku od samo 72 sata ispao iz Ef-Ej kupa i iz Liga kupa. Uz to, nedelju dana ranije doživeli su poraz i u gradskom derbiju od Čelsija. Istina, protivnici su bili takvi da se " kolibari" objektivno nisu mogli ni nadati nečemu iz ovih utakmica.

U polufinalu Liga kupa bio je to Liverpul koji je u revanšu na "Krejven kotidžu" sačuvao gol prednosti sa "Enfilda". U starijem i uglednijem kup-takmičenju, Fulam je zaustavljen u četvrtoj rundi od Njukasla koji je u, po "kotidžerse" loš trenutak, izašao iz krize.

Takođe su četiri utakmice bez pobede u svim takmičenjima, a imaju samo dve pobede u poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima.

U Premijer ligi, Fulam je pretrpeo četiri poraza u poslednjih pet utakmica. Pritom, postigao je gol u samo jednoj utakmici.

U poslednjih deset utakmica imaju četiri pobede i šest poraza. Fulam je 13. na tabeli sa 24 boda posle 21 utakmice. Nalaze se na osam bodova iznad zone ispadanja i ako ovako nastave, ta zaliha bi mogla uskoro i da se istopi.

Pred njima su tri utakmice u kojima moraju da idu na bodove. Posle Evertona igraće protiv Barnlija i Bornmuta.

Dva od tri će igrati kod kuće gde su solidni sa četiri pobede u poslednjih pet mečeva. Osvojili su 18 od 24 boda na "Krejven kotidžu". 

Everton je igrao fantastično u decembru, ali poslednjih mesec dana su bili u veoma lošoj formi. Ta negativna serija počela je ispadanjem iz Ef-Ej kupa upravo od Fulama na penale, a igralo se na njihovom "Gudison parku".

Pobedili su samo u jednoj od poslednjih osam utakmica u svim takmičenjima i u subotu su eliminisani iz Ef-Ej kupa.

U Premijer ligi su bez pobede četiri kola i osvojili su samo jedan bod. Everton je 17. na tabeli sa osam pobeda, ali samo 17 bodova jer mu je 10 oduzeto. Oni su samo mesto i bod iznad zone ispadanja.

Utakmica protiv Fulama im je veoma važna, jer ako ovde ne osvoje neki bod, verovatno će se načekati. Posle ovog gostovanja u Londonu igraće protiv Totenhema i Mančester sitija.

Everton je veoma dobar protiv ekipa iz donjeg dela tabele. Protiv ekipa od 11. do 20. mesta imaju pet pobeda i remi u 10 utakmica.

Fulam je pobedio u oba međusobna susreta prošle sezone, a pretprošle je ostvario pobedu i remi. Everton nije savladao "kolibare" od 2020. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!