AUSTRALIJA ODLIČNO OTVORILA AZIJSKI KUP: ''Kenguri'' su već osigurali plasman u nokaut fazu

V.M.

23. 01. 2024. u 09:53

U poslednjoj utakmici grupne faze Azijskog kupa sastaće se Australija i Uzbekistan (12.30).

АУСТРАЛИЈА ОДЛИЧНО ОТВОРИЛА АЗИЈСКИ КУП: Кенгури су већ осигурали пласман у нокаут фазу

FOTO: AP/Tanjug

Ovo su reprezentacije koje vode glavnu reč u grupi ''B'' i njihov obračun će odlučiti ko će zauzeti prvo mesto. Ono trenutno pripada Australiji koja je jedina ostvarila pobede na uvodna dva meča, drugi je Uzbekistan sa četiri sakupljena poena, dok su ispod njih Sirija i Indija koje imaju jedan, odnosno nula bodova.

''Kenguri'' su poprilično rutinski trijumfovali na svojim mečevima, prvo su savladali Indijce (2:0), a zatim i Siriju (1:0).

Došli su na ovaj turnir kao jedni od favorita, tako da i ne čudi što izgledaju dobro na terenu, a danas će im biti potreban samo bod kako bi osigurali prvo mestu u grupi ''B'', a samim tim i lakšeg rivala u nokaut fazi takmičenja.

Što se tiče Uzbekistana, on se izdvojio kao najbolja ekipa pored Australije u grupi. Azijski kup je otvorio remijem bez golova protiv Sirije, da bi nakon toga dominantno savladao Indiju sa tri gola razlike (3:0).

Nominalne goste sa klupe vodi Srećko Katanec koji radi odličan posao i za danas će sigurno spremiti posebnu taktiku kojom se nada da bi mogao doći do iznenađenja.

Ipak, mi verujemo da je Australija kvalitetniji protivnik i da će sačuvati prvo mesto, a uz duplu šansu predlažemo i 0-3 jer ni na jednoj utakmici ovih reprezentacija na turniru nije palo 4+ golova.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)