AFKON KROJI SASTAVE PREMIJERLIGAŠA: OSlabljeni Vest hem dočekuje Bristol siti

O. M.

07. 01. 2024. u 13:33

VEST HEM dočekuje Bristol siti u nedelju od 15 časova na Londonskom stadionu.

АФКОН КРОЈИ САСТАВЕ ПРЕМИЈЕРЛИГАША: ОСлабљени Вест хем дочекује Бристол сити

Foto: Profimedia

"Čekićari" su Staru godinu završili pobedom nad Arsenalom kojom su sprali sramotu od ubedljivog poraza 1:5 od Liverpulu u Liga kupu. Novu su otvorili remijem bez golova protiv Brajtona i sada su šesti na tabeli Premijer lige.

Afrički kup nacija je desetkovao mnoge premijerligaše pa ni Vest hem nije izuzetak. Menadžer Dejvid Mojes neće moći da računa na Mohameda Kudusa i Najefa Agerda.

Golmani Fabijanski i Areloa još jednom će zameniti mesta na terenu odnosno na klupi jer je Mojesova praksa da Poljak brani u kupovima, a Francuz u Ligi.

Bristol siti je porazom od Milvola okončao niz od četiri utakmice bez izgubljene. Pogodak za Milvol postigao je Šon Hačinson u drugom delu drugog poluvremena.

Bristol Siti je imao sjajan finiš u 2023. s deset osvojenih bodova od 12 mogućih, a ovaj poraz ih je smestio na 11. mesto na tabele, samo četiri boda ispod mesta koje vodi u doigravanje. 

Prošle sezone su stigli do petog kola FA kupa, ali kvote da će to ponoviti nisu povoljne s obzirom na njihovu istoriju susreta sa Vest Hemom koga nisu pobedili od osamdesetih godina prošlog veka.

NAŠ PREDLOG: 1&NG (kvota 2,17)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)