VLAHOVIĆ NASTAVLJA GDE SU SAIGRAČI STALI: Salernitana je još u nokdaunu

V.D.

07. 01. 2024. u 17:10 >> 17:10

Drugi put u četiri dana snage će odmeriti Salernitana i Juventus ovoga puta u okviru Serije A večeras od 18 časova

ВЛАХОВИЋ НАСТАВЉА ГДЕ СУ САИГРАЧИ СТАЛИ: Салернитана је још у нокдауну

FOTO: AP

Salernitana je tri vezana poraza u decembru prekinula sa dva dobra rezultata na kraju 2023. godine kada su remizirali sa Milanom 2:2 i pobedili Veronu minimalnim rezultatom pa tako nagovestili da imaju šanse za opstanak u društvu najboljih gde se trenutno nalaze na poslednjoj poziciji sa 12 osvojenih bodova što je za tri manje od Kaljarija koji se nalazi van zone ispadanja ali ima i utakmicu više. 

Taman kada je poraslo samopouzdanje pulenima Pipa Inzagija usledio je hladan tuš u Kupu Italije gde su poraženi od Juventusa rezultatom 6:1 a samo četiri dana kasnije opet će imati priliku da ukrste koplja sa "starom damom" ali ovoga puta na svom stadionu u Salernu.

Juventus igra odlično ove sezone. Izgubio je samo jedan meč i za liderom Interom zaostaje pet bodova ali uz današnji meč manje. Masimilijano Alegri je naštelovao ''staru damu'' koja ove sezone igra baš onako kako voli iskusni Italijan. Njegov fudbal se bazira na čvrstoj odbrani i često je Juveu dosta jedan gol za pobedu, što i govori činjenica da su na 12 ligaških utakmica u kalendarskoj 2023. godini slavili sa 1:0.

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović je najbolji strelac ekipe sa šest pogodaka iako je propustio jedan deo sezone zbog povrede a verujemo da će večeras biti starter s obzirom da je u Kupu odigrao svega 15 minuta.

Pipo Inzagi će večeras biti na mukama oko sastavljanja tima jer neće moći da računa na trio Jovane Kabral, Boulaje Dia i Mamadu Kulibali koji predstavljaju svoje reprezentacije na Afričkom kupu nacija. Pored njih u timu neće biti ni reprezentativca Kipra Grigorisa Kastanosa i mladog talentovanog defanzivca Lorenca Pirole koji su odsutni zbog povreda dok je moguć povratak među stative iskusnog meksičkog golmana Giljerma Očoe. 

U Juventusu je nešto bolja situacija i oni će biti bez Mojzesa Keana, Aleksa Sandra i Mateja de Šilja dok zbog kartona neće nastupiti Manuel Lokateli.

Biće ovo osmi međusobni susret ovih rivala a tradicija je naravno na strani Juventusa koji je slavio pet puta uz jedan remi dok je Salernitana jedinu pobedu slavila još u sezoni 1998/1999.

S obzirom da je domaća ekipa silno oslabljena očekujemo novi trijumf gostiju uz nadamo se nove golove Dušana Vlahovića.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)