NEVEROVATNOJ SERIJI SVETACA SE NE NAZIRE KRAJ: Poslednji poraz doživeli su još u septembru!

V.M.

01. 01. 2024. u 11:06 >> 11:06

KAKO tradicija nalaže, čitavo kolo Čempionšipa igra se prvog januara, a jedan od brojnih mečeva gledaćemo na ''Kerou roudu'' gde će Norič ugostiti razigrani Sautempton (16:00).

НЕВЕРОВАТНОЈ СЕРИЈИ СВЕТАЦА СЕ НЕ НАЗИРЕ КРАЈ: Последњи пораз доживели су још у септембру!

Foto: Profimedia

Gosti igraju kao da su u transu, ne prestaju da melju pred sobom i nalaze se nadomak mesta koja direktno vode nazad u Premijer ligu sa tri poena zaostatka u odnosu na drugoplasirani Ipsvič.

Imali su košmaran mesec septembar u kojem su doživeli četiri uzastopna poraza, ali krajem njega su savladali Lids i od tada kao da je nešto ''kliknulo'' u redovima gostiju koji su nanizali neverovatnih 17 utakmica bez poraza.

Za vreme tog sjajnog niza upisali su 12 pobeda, a jednu od njih ostvarili su pre par dana kada su rutinski savladali Plimut pogocima Alkaraza i Adamsa (2:1).

Pre toga su redom bili bolji od Blekburna, KPR-a i Svonsija, tako da u ovaj meč ulaze sa serijom od četiri uzastopna trijumfa na kojima su postigli 12 golova, uz samo jedan primljen pogodak.

Sautempton Rasela Martina izgleda sjajno na terenu i ako ovako nastavi, ne bi trebao da ima problema sa ekspresnim povratkom u elitu iz koje je ispao prošle sezone.

Danas će za rivala imati još jednog bivšeg premijerligaša, ekipu Noriča. ''Kanarinci'' su jedno vreme bili poznati kao tim koji je bio prejak za Čempionšip, a preslab za Premijer ligu i nekoliko sezona su ispadali iz Premijer lige, pa se eskpresno vraćali u nju, ali to nije bio slučaj prošle godine, tako da im je ovo druga uzastopna kampanja u Čempionšipu nakon dugo vremena.

Domaćini dočekuju ovaj meč u promenljivoj formi, igrali su dobro tokom većeg dela decembra, ali su 2023. godinu završili sa dva uzastopna poraza od Vest broma, odnosno Milvola.

Norič je trenutno 13. na tabeli, a zanimljivo je to da je u dosadašnjem toku prvenstva postigao isto golova koliko ih je i primio, po 41.

Ovi timovi su se već susreli jednom u drugom kolu i tada su odigrali jedan od zanimljivih mečeva u Čempionšipu ove sezone jer su na ''Sent Merisu'' podelili plen rezultatom 4:4.

Nema bitnijih izostanaka ni sa jedne ni sa druge strane, a mi verujemo da će se sjajan niz ''svetaca'' nastaviti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!