SITI DALEKO OD PRVOG MESTA: Gosti imaju najgoru odbranu u ligi

O. M.

28. 12. 2023. u 10:51

INDIJSKA Superliga nastavlja se ovog četvrtka utakmicom između Mumbaj sitija i Čenajina. Početak je zakazan za 15 časova i 30 minuta na stadionu "Patil".

СИТИ ДАЛЕКО ОД ПРВОГ МЕСТА: Гости имају најгору одбрану у лиги

FOTO: Profimedia

Mumbaj siti je prošle godine osvojio prvo mesto posle ligaškog dela takmičenja i kasnije ispao u polufinalu plej-ofa. Ove godine, posle deset odigranih utakmica su četvrti sa sedam bodova zaostatka za liderom Kerala blastersom, ali uz dve utakmice manje.

U prošlom kolu izgubili su upravo od lidera, čime su prekinuli seriju od šest mečeva bez poraza u Ligi. U međuvremenu su doživeli i tri poraza u azijskoj Ligi šampiona, koju su tako završili sa svim porazima, u grupi sa Al Hilalom naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića.

Čenajin je šesti na tabeli sa 12 bodova. To je poslednje mesto koje vodi u plej-of, a prošle godine im je izmakao za tri boda. Pre deset dana su izgubili na gostovanju Pendžabu, čime je prekinut niz od četiri utakmice bez poraza. 

Postižu dosta golova, ali je problem što imaju i najlošiju odbranu u ligi sa 19 primljenih golova.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (2,02)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!