"LAVOVI" POSTE SKORO TRI MESECA: Da li je došlo vreme da se "omrse"?

V.D.

27. 12. 2023. u 11:45 >> 11:45

U okviru 20. kola Premijer lige Škotske večeras od 20.45 sastaće se Livingston i Sent Džonston

ЛАВОВИ ПОСТЕ СКОРО ТРИ МЕСЕЦА: Да ли је дошло време да се омрсе?

Profimedia

Fenjeraš Livingston ne zna za pobedu od početka oktobra, a od tog trijumfa na svom terenu nad Madervelom uspeo je da osvoji samo jedan bod na čak deset mečeva u prvenstvu i ne čudi što se nalazi na poslednjoj poziciji sa 11 osvojenih bodova. Lavovi su se ustalili u Premijer ligi, ali ukoliko ne krenu da upisuju bodove, smeši im se ove sezone povratak u Čempionšip nakon šest sezona.

Gosti iz Perta su u nešto boljoj situaciji i zauzimaju devetu poziciju sa 18 bodova. "Sveci" su očajno krenuli u ovoj sezoni i prvu pobedu su upisali tek u 11. kolu, ali nakon toga na klupu je seo Kreg Lujin pa se ekipa razdrmala i počela da osvaja bodove. Nakon dobre serije i osvajanja sedam bodova na tri meča, u prethodna dva kola su malo prikočili i doživeli poraze od favorizovanih Rendžersa i Kilmarnoka, ali bi današnji rival mogao biti baš po meri za osvajanje novih bodova.

U prvom ovosezonskom duelu viđena je podela bodova na terenu Sent Džonstona, dok su u prošlosezonska četiri duela fudbaleri Livingstona slavili čak tri puta uz jedan remi.

Pobednika na ovom meču je jako teško prognozirati, ali mi očekujemo tvrd meč sa malo golova.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu